25 квітня Руслана влаштує арт-перформанс у Чорнобилі –  «Чорнобиль. RE:start»   

Руслана оголосила про свій вибір: «Я обираю Чисту Енергію!»

Переможниця Євробачення та Амбасадор Відновлюваної Енергії в світі заінтригувала новим проектом “Чорнобиль RE:start»

В ніч проти 26 квітня, у 33-ті роковини однієї з найбільших техногенних катастроф у світовій історії – Чорнобильської трагедії, Амбасадор Відновлюваної енергії у світі – Руслана запланувала масштабний авторський арт-перформанс у зоні відчуження «Чорнобиль RE:start».

Трагедія на Чорнобильській АЕС назавжди закарбувалася в пам’яті всього людства. Проте важливо не тільки пам’ятати, але й роблячи висновки, рухатись вперед.

Гіркий досвід Чорнобиля має в першу чергу навчити нас не допускати подібних глобальних помилок у майбутньому. Помилок, ціна яких – десятки тисяч постраждалих (як загиблих, так і потерпілих від наслідків), цілі покоління людей.

З метою мінімізації ризиків від виробництва енергії та об’єднання навколо цієї теми усіх людей, які активно творять майбутнє України і світу, Руслана як Амбасадор Відновлюваної енергії у світі започатковує дворічний проект «Sunrise of Renewable Energy». Це програма дій, що має на меті розробити Infotainment-платформу для усвідомленого вибору всіх верств суспільства на користь енергії життя – 100% Renewable Energy Only.  

«Чорнобиль: RE:start», як відправна крапка  проекту «Sunrise of Renewable Energy», –  це мистецький погляд на трагічну сторінку не лише історії нашої країни, а й всього світу, пам’ять і усвідомлення наслідків якої має стати рушійною мотивацією у розвитку відновлюваної енергетики. І саме цей посил буде особливо підкреслено у моєму перформансі. Ми закликаємо зробити RE:start! / Renewable Energy Start», – розповідає Руслана.

Символічно, арт-перформанс  «Чорнобиль RE:start» відбудеться біля стели «Янголу-Сурмачу», де, за режисерським задумом, зустрінеться сіре минуле та світле майбутнє.

Окрім Руслани у акції «Чорнобиль Re:start» візьмуть участь провідні діячі України у галузі чистої енергії, зокрема, члени платформи Global 100% RE Україна.

Під час заходу буде оголошено про формалізацію ініціативи Global 100% RE Україна – в громадське об’єднання та суспільний рух.

Почесними учасниками заходу стануть Остап Семерак (Міністр Екології та природних ресурсів), Олександр Домбровський (в.о. Голови Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки), Сергій Савчук (Голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України), Андрій Конеченков (Українська вітроенергетична асоціація), Олексій Оржель (Українська асоціація відновлюваної енергетики), Олександр Рєпкін (Українська Воднева Рада), Георгій Гелетуха (Біоенергетична Асоціація України), Олексій Корчміт (Українська асоціація енергосервісних компаній), Юрій Фаворський (Асоціація сонячної енергетики України), Сергій Євтушенко (UDP Renewable), Віктор Куртєв (група компаній Метрополія).

Спеціальний гість заходу – Стефан Гзенгер,  член виконавчого комітету платформи Global 100% RE (Німеччина).

Підсумком проекту, за задумом організаторів, стане міні-фільм та цикл відеоробіт для соціальних мереж та їх трансляція у рамках масштабних проектів Руслани в якості Амбасадора Відновлюваної енергії у світі.

Читайте також: РУСЛАНА ЗАКЛИКАЛА ДО ПОРЯТУНКУ ПЛАНЕТИ ТА ПЕРЕХОДУ НА ВІДНОВЛЮВАНУ ЕНЕРГІЮ. МІСІЯ “GO 100% RENEWABLE”

Читайте также:   На Тижні моди у Парижі пройшов показ Saint Laurent (фото, відео)

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *