PETA закликала організаторів Олімпіади в Токіо надати спортсменам рослинну дієту

PETA закликала організаторів Олімпіади надати спортсменам дієту

“Зоозахисна організація PETA провела розслідування на птахофермі, яка поставляє олімпійцям в Токіо яйця, і зазначила жорстоке поводження з тваринами з боку власників підприємства. У зв’язку з цим PETA закликала Олімпійський комітет переглянути свій погляд на харчування спортсменів і пропонувати їм рослинну дієту з «чистим білком». Про це пише Vegan First. Викриття PETA – ще одне свідчення того, що коли тварин вирощують на фермах, до них відносяться жорстоко. Олімпіада не повинна надавати спортсменам яйця від жахливих продавців, коли у нас є варіанти веганского білка – чистого, корисного для здоров’я і безпечного для тварин. Якщо Олімпійські ігри хочуть отримати золото в галузі сталого розвитку, їм необхідно стати веганами”, – говорить президент PETA Інгрід Ньюкірк.

Читайте также:   Украинская фехтовальщица добыла золото на юношеских Олимпийских играх

Крім цього, організація закликала перейти на рослинну дієту під час Олімпійських ігор-2028, які пройдуть в Лос-Анджелесі. Ньюкірк пообіцяла допомогти організаторам скоротити вуглецевий слід і впровадити веганські ініціативи.

Звернення PETA підтримали спортсмени, серед яких американська велосипедистка, срібний призер Олімпійських ігор ДОТС Бауш. Вегетаріанка висловила стурбованість з приводу непереносимості лактози у відкритому листі, зверненому до Оргкомітету Токіо. Бауш зазначила, що олімпійцям з США надають “нездорове коров’яче молоко”, яке може викликати алергію.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *