Зіркові гості та майбутня зірка: все про «Чорноморські Ігри-2019» (фото)

3 дні курортне містечко Скадовськ на березі Чорного моря жило музикою та зустрічало зіркових гостей. Багато відпочиваючих спеціально заздалегідь бронювали житло, щоб насолодитися безкоштовними концертами улюблених артистів. Але все ж головною подією цих днів залишився конкурс юних виконавців.

28 липня відбувся фінал XVII Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри». Під час грандіозного гала-концерту оголосили імена переможців та володаря головної премії — Гран-прі фестивалю. Беззаперечним лідером 2019 року стала 15-річна Валерія Фурман з Кривого Рогу, яка підкорила журі сильним вокалом і харизмою.

«Коли називали моє ім’я, я була шокована. Вже те, що стою на цій сцені, для мене було перемогою. Адже це перша така велика сцена в моєму житті. Я з дитинства займаюся музикою і завжди мріяла стати співачкою. Ця перемога додала мені ще більше впевненості далі йти цим шляхом », – сказала щаслива Валерія.

Читайте также:   Краса врятує світ: Єкатерина Македонська

Своїми виступами юних учасників надихали зірки шоу-бізнесу. На величезну сцену, встановлену на березі Чорного моря, вийшли популярні артисти, які підготували для фестивалю особливі номери: група «Время и Стекло», Микита Ломакін, Злата Огнєвич, Настя Каменських (NK), The Hardkiss та Monatik.

Нагадаємо, фестиваль «Чорноморські Ігри» стартував 26 липня. Організатори відзначили, що в цьому році він став рекордним за кількістю заявок — понад 600. Після прослуховувань 46 конкурсантів, а це вокалісти та колективи у віці від 6 до 16 років, отримали путівку на пісенний конкурс. У півфіналах з трійок лідерів в різних номінаціях вибрали переможців, які змагалися за Гран-прі в фіналі.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 533

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *