Зірка “Гри престолів” і його дружина змогли побороти COVID-19.

41-річний норвезький актор Крістофер Хів’ю, який зіграв яскраву, хоч і другорядну роль в “Грі престолів”, зміг побороти коронавірус. Рудий здичавілий Тормунд Велетнів Смерть з фентезі-хіта і його дружина повідомили радісну новину: через майже місяць після зараження вони повністю вилікувались. Крістофер і Грю Молвер Хів’ю подякували медикам і фанатам за підтримку.

– Привіт! Ми повністю одужали й в доброму здоров’ї після того, як я заразився на коронавірус, і, швидше за все, моя дружина Грю Молвер Хів’ю. Після декількох тижнів карантину в готелі, а також ще пари в приміщенні після позбавлення від всіх симптомів, ми нарешті в цілості й схоронності. Нам пощастило, що у COVID-19 тільки легкі симптоми. Ми посилаємо нашу любов і думки всіх людей, де вірус лютує набагато сильніше, і всім, хто втратив своїх близьких через корнонавірус. Дякую за вашу підтримку і, будь ласка, не забувайте зберігати пильність і триматися на відстані, мити руки й, найголовніше; піклуватися один про одного в цей дивний час, – звернувся актор до шанувальників.

До речі, Крістофер Хівью зіграє в другому сезоні серіалу “Відьмак” колоритну роль Нівеллена – проклятого людиноподібного кудлатого напівведмедя-напівлева, у якого любов з вампіром (подобу історії “Красуня і чудовисько”).

Читайте также:   Мадонна зробила камінг-аут?

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 2

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *