Журнал Forbes опублікував рейтинг найбільш високооплачуваних блогерів в YouTube

Перший у списку – восьмирічний американець Райан Каджи

Щорічно в кінці року видання Forbes складає безліч рейтингів, в яких визначає найуспішніших представників в різних сферах. На цей раз журнал опублікував список найбільш високооплачуваних блогерів в YouTube. До трійки лідерів увійшли двоє дітей – восьмирічний Райан Каджи і п’ятирічна Настя Радзинська.

Перше місце в рейтингу дісталося Каджи. Свій канал Ryan ToysReview він почав вести в 2015 році, в потім він переріс в Ryan’s World з 23 мільйонами передплатників. Хлопчик уже другий рік поспіль очолює рейтинг Forbes. У 2019 він заробив 26 мільйонів доларів. У Райана є своя лінія іграшок, колекції одягу і товарів для будинку, які продаються в Walmart і Amazon, телешоу на Nickelodeon і контракт з Hulu.

Читайте также:   Режим работы банков в новогодние праздники

На другій сходинці розташувалися автори каналу Dude Perfect. П’ять молодих людей діляться в мережі відеороликами трюків. Їх дохід в цьому році склав 20 мільйонів доларів.

5-річна Настя Радзинська з Краснодару замикає трійку лідерів із заробітком за 2019 рік у розмірі 18 мільйонів доларів. Настя народилася з діагнозом дитячий церебральний параліч. Лікарі побоювалися, що дівчинка не зможе ходити і розмовляти, проте батьки не втрачали надії, пробуючи різні методи лікування. Одним із способів терапії виявився блог на YouTube, який дозволяв хворій дитині спілкуватися з навколишнім світом. Ролики присвячені повсякденному житті дівчинки. В результаті стан здоров’я дівчинки разюче покращився – ознаки хвороби зникли. Зараз сім’я переїхала до Флориди. Канал вона веде разом з татом і співпрацює з Dannon і Legoland, запустила лінію іграшок і мобільних ігор, а в наступному році планує випустити книгу.

Читайте также:   Bitcoin піднявся вище позначки $14 тис. вдруге менше ніж за тиждень

У десятку найбільш високооплачуваних блогерів YouTube 2019 року також увійшли:

Rhett and Link (17,5 мільйона доларів)

Джеффрі Стар (17 мільйонів доларів)

Preston (14 мільйонів доларів)

PewDiePie (13 мільйонів доларів)

Markiplier (13 мільйонів доларів)

DanTDM (12 мільйонів доларів)

VanossGaming (11,5 мільйона доларів)

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *