Вуді Аллен знов у ділі: чекаємо на нову картину з Іспанії

Після перерви в цілий рік режисер Вуді Аллен, який в минулому році відсвяткував 83-річчя, працює над новим фільмом. Зйомки картини пройдуть в Іспанії. Фінансуванням проекту займається місцева компанія Mediapro, яка раніше вже співпрацювала з режисером над фільмами “Вікі, Крістіна, Барселона” і “Північ у Парижі”.

Компанія погодилася підтримати нову картину незважаючи на всі скандали навколо Вуді Аллена. “Ми співпрацюємо з Алленом протягом 10 років. Як і у всіх проектах, якими ми займаємося, ми судимо про людину по його роботі”, – пояснили своє рішення представники Mediapro.

Деталі майбутньої стрічки тримають в секреті. Поки немає ніякої інформації про те, хто може зіграти в новому проекті Вуді Аллена.

Читайте также:   Кіану Рівз повернеться до ролі Джона Уїка у спін-оффі «Балерина»: актор зніметься разом з Аною де Армас

Нагадаємо, раніше режисер подав до суду на компанію Amazon Studios. Причиною позову послужило те, що сервіс порушив умови угоди і відмовився від контракту на 4 фільми Аллена через те, що преса знову згадала історію, коли чоловіка звинуватили в сексуальних домаганнях до його прийомної доньки (звинувачення з’явилися в 1993 році, справа була закрита із-за відсутності доказів).

Відомо, що вже готовий фільм Аллена “Дощовий день в Нью-Йорку”, про романтичні стосунки між 44-річним одруженим бабієм (Джуд Лоу) і 15-річною моделлю (Ель Феннінг), відправили на полицю, вважаючи, що в світлі останніх скандалів випускати таку стрічку – занадто необачно.

Читайте також: НАЙЯСКРАВІШІ ОБРАЗИ БЕРЛІНАЛЕ 2019

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




1 Комментарий

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *