Відкриття 10-го ювілейного ОМКФ: зіркові гості та кращі образи червоної доріжки

12 липня в Одесі стартував 10-й ювілейний Одеський міжнародний кінофестиваль. За традицією, ОМКФ-2019 розпочався з урочистої червоної доріжки біля Одеського національного академічного театру опери та балету.

Ельвіра Гавриловаmore
Богдан Терзіmore

Наша головний редактор, генеральний продюсер рейтингів ТОП 100 Ельвіра Гаврилова, у вишуканій летючій сукні, крокувала червоною доріжкою Одеського кінофестивалю. Це вже не преший рік, коли Ельвіра Гаврилова стає Vip-гостем на урочистому відкритті ОМКФ разом із відомими представниками світового кіно, телеведучими, продюсерами, зірками шоу-бізнесу, політиками та іншими відомими особистостями. Як потім зізналася Ельвіра журналістам: “Після проведення церемонії “Гордість та Краса України” в березні, тут же, в Оперному театрі, зараз дещо відчувається ностальгія. Але емоції радості переповнюють, адже зараз тут зібралися найвидатніші представники кіномистецтва України і не тільки…”

Камалія з чоловікомmore
Роуз МакГауенmore
Джамалаmore
Анна Завальськаmore
Вікторія Тігіпко з синамиmore
Сергій Тігіпкоmore
Яніна Соколоваmore
Іванна Сахноmore
Катерина Сільченкоmore

І справді, червона доріжка ювілейного 10-го ОМКФ викликала не абиякий захват у представників ЗМІ і одеситів, які зібралися у п’ятницю біля Оперного театру. Публіка голосно вітала беззмінних ведучих церемонії відкриття Яніну Соколову та Олега Панюту, президента ОМКФ Вікторію Тігіпко з дітьми, українську співачку Джамалу, спеціально запрошену зі Сполучениш Штатів актрису Роуз МакГауен, члена журі міжнародної конкурсної програми, актрису Іванну Сахно, американського режисера, почесного гостя Одеського кінофестивалю Майкла Лі.

Майкл Ліmore
Леся Нікітюкmore
Павло Костіцинmore
Сергій Мельникmore
Дмитро Черкасов із дружиноюmore
Іраклі Макацаріяmore
Микита Добринін і Дар'я Квітковаmore

Геннадій Труханов з дочкою

Павло Розенкоmore
Євген Нищук (зліва)more

Сергій Ківалов із дружиною

Червоною доріжкою крокували також українські актриси — Римма Зюбіна, Наталія Васько, Катерина Молчанова, відома українська телеведуча Леся Нінкітюк; продюсери Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська та Володимир Нечипорук; відомі українські дизайнери Катерина Сільченко, Христина Бобкова та інші; глава Держкіно Пилип Іллєнко; віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, міністр культури Євген Нищук, політик і громадський діяч Сергій Ківалов, одеський голова Геннадій Труханов; екс-холостяки Іраклі Макацарія, Сергій Мельник, Дмитро Черкасов з дружиною та Микита Добринін з Дар’єю Квітковою, супер-моделі та безліч інших відомих представників культури, шоу-бізнесу, політики тощо.

Одеський міжнародний кінофестиваль триває, а емоції від його відкриття не вщухатимуть ще декілька тижнів.

Fiancoff :