Венеціанський кінофестиваль 2021: найяскравіші образи з червоної доріжки фiльму “Мона Ліза і кривава луна”

найяскравіші образи з червоної доріжки фiльму "Мона Ліза і кривава луна"

Головна кіноподія цієї осені радує шанувальникiв новими прем’єрами і шикарними нарядами селебріті, які так довго не відвідували різні заходи.

В Італії в самому розпалі 78-й Венеціанський кінофестиваль. І кінопрем’єру фільму “Мона Ліза і кривава луна” американського режисера Ани Лілі Амірпур відвідали актори, які виконали головні ролі: Кейт Хадсон і Ед Скрейн.

Якщо Ед для виходу на червону доріжку вибрав стриманий чорний костюм і численні срібні прикраси, то Кейт Хадсон ризикнула з кольором і з’явилася у театру на острові Лідо у яскраво-червоному платті.

Епатувала публіку і режисер Ана Лілі Амірпур – на червону доріжку вона вийшла в короткому рожевому атласному сукню і з незвичайним супутником: своїм песиком Бенні.

Читайте также:   Урочиста церемонія нагородження XIII Міжнародного конкурсу-фестивалю «Щасливі Долоні» талановитих дітей-сиріт

Також, один з найяскравіших образів шостого дня кінофестивалю продемонструвала актриса Рут Вілсон. Чорний брючний костюм вона доповнила ефектними смарагдовими сережками.

Нагадаємо, у фільмі “Мона Ліза і кривава луна” розповідається історія жінки з незвичайними здібностями (саме її роль виконала Кейт Хадсон), яка збігає з психіатричної лікарні і намагається вижити в Новому Орлеані.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1191

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *