Великий натяк Єлизавети II, що наступною королевою Великобританії буде не Кейт Міддлтон

Дружина принца Чарльза – Камілла Паркер-Боулз, яка більшу частину часу намагається залишатися в тіні своїх світських родичів, схоже, буде змушена стати наступною правителькою біля трона. За кілька годин до настання 2022 року Єлизавета II несподівано для всіх звела герцогиню Корнуолльську в ранг королівської Дами Благороднійшого ордена Підв’язки. Нагорода є найпрестижнішим лицарським орденом Великобританії та вручена Каміллі на знак визнання її внеску до монархії.

Орден підв’язки був заснований королем Едуардом III в 1348 і вручається чинним монархом за видатні державні заслуги і досягнення.

Камілла вийшла заміж за принца Чарльза в 2005 році і протягом останніх 16 років підтримувала королеву кропіткої соціальної роботи. А після “зречення” принца Гаррі їй довелося значно збільшити своє трудове навантаження. Як вважають британські придворні експерти, це прямий натяк Єлизавети II на те, що наступним правителем буде Чарльз, а не Вільям, як розраховували шанувальники Кембріджів.

Читайте также:   Пиво рікою і масові гуляння: в Одесі пройде «Ярмарок пива»

Королева «благословила» Каміллу і під час своєї різдвяної промови: «Я дуже пишаюся тим, що новаторська робота мого чоловіка була продовжена і примножена нашим старшим сином Чарльзом і його старшим сином Вільямом, при чудовій підтримці Камілли і Кетрін. У тому числі, зовсім недавно на саміті щодо зміни клімату у Глазго».

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 2

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *