В Україні обрали переможницю Міс Україна-2019

Корону головної красуні отримала 24-річна Маргарита Паша з Харкова. Тепер вона представить країну на міжнародному рівні – на “Міс світу” в Лондоні в грудні цього року. Зріст дівчини – 174 сантиметри, вона вчиться в Київському інституті міжнародних відносин, захоплюється йогою, вишиває ікони і може похвалитися званням майстра спорту з художньої гімнастики. А ще веде далеко не сором’язливий в Інстаграм і заявляє, що може зв’язати своє майбутнє з політикою.

Як пройшов конкурс

Це не перший конкурс краси для Маргарити. У 20 років вона стала Міс Україна International. А про титул “Міс Україна”, за її словами, мріяла з дитинства. У цьому році за звання “Міс Україна” змагалися 25 дівчат. Паша виступала під номером 15. За перемогу вона отримала 400 тисяч гривень і можливість представити нашу країну на міжнародному конкурсі “Міс світу” в Лондоні.

Читайте также:   Не робота, а мрія: у Данії вводиться 4-денний робочий тиждень

Зі сцени вона заявила, що є майстром спорту з художньої гімнастики і спорт – це невід’ємна частина її життя. Крім того, вона сказала, що любить допомагати людям і по своїй натурі філантроп. На думку Паші, перемога в конкурсі допоможе здійснити її мрію – побудувати спортивний інтернат для дітей-сиріт.

Маргарита отримала диплом магістра за спеціальністю “менеджмент зовнішньоекономічної діяльності” в 2018 році, а в майбутньому планує зайнятися політикою.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *