В готелі Закарпаття для Періс Хілтон добудовують вертолітний майданчик і паркінг

Роботи в готельно-розважальному комплексі киплять, багато вже готове

Про те, що незабаром на Закарпаття прибуде світська левиця Періс Хілтон – оглядати свою нову нерухомість, курортний комплекс “Деренівська Купіль” в селі Нижнє Солотвино, в низці свят місцеві жителі призабули. Але те, що роботи з підготовки комплексу до продажу такій персоні вже майже завершені, що не вислизнуло від уваги місцевих.

– Її вимоги вже майже виконані. Періс Хілтон побажала, щоб на території комплексу побудували багаторівневу парковку і вертолітний майданчик, – розповідають жителі села Руські Комарівці, до сільради якого належить і Нижнє Солотвино. – Бетон вже залитий, парковку будують – поки незрозуміло, дво- або триповерхову. Біля комплексу й раніше, якщо наплив гостей, не було де машину поставити. А вже після того, як Періс приверне до нього увагу, проблема з нестачею місць тільки посилиться. Напевно, ще з місяць піде на завершення робіт. А може, й більше – свята ж. Але основний фронт вже виконано.

Читайте также:   Боротьба з раком: стали відомі лауреати Нобелівської премії

Зараз тутешні жителі розглядають “Деренівську Купіль” як місце, куди обов’язково потрібно буде зайти поколядувати, показати вертеп. Колись це був відомий на всю Європу термальний курорт – завдяки гарячим джерелам і мінеральній воді тут лікували багато хвороб. Оздоровчі санаторії працювали ще при Австро-Угорщині. Продовжують і зараз, але вже з лоском і пафосом. Кажуть – колядники жодного разу ще це місце не обходили, а співробітники комплексу самі зазивають хлопчиків і дівчат, які в різдвяний період колядують великими компаніями.

– І на Хрещення там влаштовують свято, воду освячують, купаємося, – кажуть місцеві. – Всіх пускають – з цим проблем немає. Діти зі шкіл приїжджають на екскурсії, з садків. Та й взагалі, ми перед тамтешніми власниками, як у нас кажуть, “капор долив” – знімаємо капелюха.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *