Уряд Мальти зажадав повернути подарований принцу Джорджу зуб мегалодона

За даними влади, доісторичний артефакт є природною спадщиною

Семирічний принц Джордж – старший син британського принца Вільяма і Кейт Міддлтон – несподівано виявився замішаний в міжнародному скандалі. Уряд Мальти зажадав повернути подарований хлопчикові зуб доісторичної акули, пише портал Times of Malta.

Археологічну знахідку 7- річному британському принцу презентував натураліст сер Девід Аттенборо після закритого перегляду документального фільму Аттенборо про навколишнє середовище. Презентуючи скам’янілий зуб мегалодона, вік якого близько 23 мільйонів років, Аттенборо зазначив, що знайшов артефакт під час відпочинку на Мальті в кінці 1960-х років.

Тепер же міністр культури Мальти Хосе Еррера, дізнавшись про інцидент, заявив, що зуб повинні повернути для демонстрації в місцевому музеї. Він підкреслив, що подібні артефакти важливі для мальтійського природної спадщини, і що він докладе всіх зусиль для їх повернення.

Читайте также:   Одесский Морвокзал на все лето станет главной концертной площадкой Украины

Реакції Кенсингтонського палацу на заяву Еррера поки немає.

Принцу Джорджу 7 років. Він третій у черзі на британський престол, після свого діда принца Чарльза і батька принца Вільяма. У вересні хлопчик пішов у третій клас школи Thomas’s Battersea.

 

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *