Українська співачка виборола золото на міжнародному музичному фестивалі в Сербії (ФОТО)

Вже давно відомо, що українці – одна з найталановитіших націй! І вкотре це всій Європі довела українка, переможниця багатьох фестивалів та конкурсів – співачка Софія Єгорова. На міжнародному музичному фестивалі «ANGEL VOICE 2019» Софія посіла перше місце!

Протягом 5 фестивальних днів більше ніж 300 молодих артистів, музичних груп, танцюристів, музикантів демонстрували свої найяскравіші виступи і боролися за право називатися найкращими та за головний приз. Також у рамках фестивалі було проведено 2 благодійних концерта, організованих за боротьбу з дитячою раковою пухлиною.

У фестивалі взяли участь конкурсанти з Італії, Сербії, Хорватії, Боснії, України, Чорногорії, Болгарії, Румунії, Кіпру, США, Естонії, Польщі, Туреччини та інших. Оцінювало таку кількість талановитих учасників та обирало найкращих висококваліфіковане міжнародне журі.

Читайте также:   Реклама "Red Bull” была снята в одесском дворике

Підготовка до конкурсного виступу та багатогодинні репетиції не стали на заваді тому, аби Софія Єгорова змогла насолодитися неймовірною атмосферою Сербії. Артистка встигла відвідати оглядові екскурсії Белграду: музей Ніколи Тесли, національний музей Сербії, церква Святого Марка, будівля Парламенту Сербії, Белградська фортеця. Як зізналася Софія Єгорова, атмосфера міста надихнула її та зарядила енергією для виступів на фестивалі.

Варто відзначити, що українка перемогла серед усіх артистів фестивалю, за підсумками всіх конкурсів протягом року, що проходили під егідою «Angel Voice»!

Співачка з України Софія Єгорова вразила журі та інших конкурсантів своїм номером. Всі відзначили цікаву постановку, ставлення до виступу та серйозність підготовки, позитив та відкритість самої артистки.

Читайте также:   В Одесі пройде 20-й ювілейний сезон Odessa Fashion Day

– Я рада, що отримала першу премію конкурсу! І всюди звучало, що перемогла Україна – ці емоції не можна передати словами! Тим паче, серед такої кількості талановитих учасників з різних країн. «Angel Voice Festival», дякую Вам за досвід, емоції, прекрасну сцену, звук і чудову організацію. – поділилась Софія Єгорова.

Після повернення в Україну Софія продовжила роботу на студії над записом нових пісень та підготовку до нових проектів.

«ANGEL VOICE» – це перший та єдиний у регіоні сербський музичний фестиваль, який має престижну ліцензію WAFA, що робить його унікальним. Основною метою фестивалю є розвиток творчості, підтримка молодих виконавців, об’єднання дітей і молоді з різних куточків світу.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *