Українка Софія Єгорова перемогла у міжнародному конкурсі в Македонії та виграла запис пісні на європейській студії (ФОТО)

Яскрава і талановита українська співачка Софія Єгорова продовжує завойовувати нагороди на міжнародних музичних конкурсах! Нещодавно, повернувшись з Сербії, де на міжнародному музичному фестивалі «ANGEL VOICE 2019» Софія виборола перше місце, Єгорова відправилася на конкурс у Македонію.

Учасниця від України провела в Македонії тиждень. У конкурсі брали участь співаки більше, ніж з 20 країн. Конкурсна програма тривала 5 днів. Учасники з Румунії, Швейцарії, Сербії, Болгарії, Хорватії, Чорногорії, Білорусі, Молдови, України, Італії, Мальти та інших країн виступали перед міжнародним журі, у складі якого було 19 людей. Конкурсанти показували свої найкращі вокальні номери. Софія зізналася, що конкуренція була дуже серйозна, адже в конкурсі брали участь сильні вокалісти.

Читайте также:   Тимофій Нагорний: В Україні немає підлітка, який зміг би однією рукою проплисти 2 кілометри!

Один з конкурсних днів було присвячено кінофільмам. Українська виконавиця, підкорила всіх суддів чуттєвим виконанням головного саундтреку до фільму «Великий Гетсбі» – «Young and Beautiful», у супроводі симфонічного оркестру! У виконанні оркестру та з вокалом Софії, пісня отримала нове життя. Образ артистки був відповідно до пісні: гарна зачіска у стилі 20-х років, довга сукня до підлоги з відкритими плечима, яка підкреслила ніжність і тендітність дівчини.

«Я дуже натхненна конкурсом та країною. Ми багато подорожували, оскільки конкурсні дні були одразу в декількох Македонських містах. Це достатньо велике навантаження, був насичений графік. Але результати і позитивні емоції були того варті! За тиждень фестивалю «Tra La La Ohrid 2019», здається, пройшло ціле маленьке життя. Емоції переповнювали, ендорфіни зашкалювали, картинка змінювалася одна за одною – і це щодня, все за якихось 24 години! Хочу подякувати директорові фестивалю Toni Aleksovski за таку кількість неймовірних вражень і чудовий конкурс! Все було продумано до дрібниць – навіть відео-заставки до «Пісень з фільмів» та «візитівки» перед кожним учасником. Я вперше в житті співала з оркестром і це неймовірні відчуття!» – поділилася своїми враженнями Софія Єгорова.

Читайте также:   Венеціанський кінофестиваль 2021: найяскравіші образи з червоної доріжки фiльму "Мона Ліза і кривава луна"

За результатами фестивалю, українка Софія Єгорова посіла перше місце та виграла запис пісні у відомій європейській студії звукозапису.

Після повернення в Україну, Софія взяла участь ще в двох вокальних конкурсах: один з найсильніших та найвідоміших київських конкурсів «Сонце за нас» та міжнародний конкурс «The Challenge», де також посіла призові місяця. Як каже сама Софія, її успіх полягає не тільки у виконанні, а й в цікавих шоу-номерах, постановках.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *