Учасники пробного ЗНО не змогли зайти на сайт із завданнями

Користувачі з різних областей пишуть, що сайт не витримав навантаження

Не всі учасники першого пробного ЗНО змогли зайти на сайт із завданнями. На проблему із завантаженням порталу поскаржилися в соціальних мережах.

– Хтось пише пробне ЗНО зараз? Воно почалося в 11.00, але на сайт зайти не виходить, пише, що сервер недоступний. У кого як?

Повідомлення було залишене через 20 хвилин після початку тестування. Воно розпочалося 15 червня об 11:00. У коментарях припустили, що сайт не витримав навантаження. Зокрема, користувачі з Київської, Дніпропетровської, Харківської та Одеської областей написали, що не можуть зайти на сайт test.kyivtest.org.ua. У деяких користувачів зайти на портал вийшло. У багатьох не виходить зайти в особистий кабінет. Виходять із ситуації наступним чином: ті, хто змогли завантажити завдання, кидають його в вайбер-групу класу, після чого його тести завантажують на комп’ютер.

Читайте также:   Капіталізація Tesla наблизилася до 500 млрд доларів, а Ілон Маск змістив Біла Гейтса з другого місця в рейтингу мільярдерів

Через карантин пробне ЗНО 15 червня (українська мова та література) і 17 червня (обраний предмет) дозволили провести дистанційно. Об 11:00 потрібно зайти на свою інформаційну сторінку на сайті центру оцінювання якості освіти та завантажити тестовий зошит і бланк відповідей. Якщо немає можливості зробити це через особистий кабінет, то дитина повинна прийти в установу освіти, де мало пройти пробне ЗНО. Там її зустріне інспектор, який передасть зошит з формою і з усіма завданнями. Зробить ці завдання вдома, і потім вже надішле на перевірку.

На пробне ЗНО з української мови зареєструвалося близько 190 тисяч осіб, на проходження з інших предметів – 172 тисячі.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *