У Твіттері обговорюють реакцію Дженніфер Еністон на жарт Бреда Пітта

Папараці стежили за кожним кроком колишніх коханих

Бред Пітт на “Золотому глобусі 2020” отримав нагороду як кращий актор другого плану за фільм “Одного разу в Голлівуді”. Під час вдячної промові він пожартував про численні романи, які йому приписує преса.

– Я хотів привести свою маму, але не зміг, бо з кожною жінкою, з якою я стою поруч, мені приписують роман, і це було б просто ніяково, – сказав Пітт.

Після цих слів камера сфокусувалася на його колишній дружині Дженніфер Еністон. Актриса засміялася. У Твіттері пожартували, що оператору, який додумався зняти в цей момент актрису потрібно дати Пулітцерівську премію.

Американська преса чекала, що Еністон і Пітт сфотографуються разом на червоній доріжці. Актор в розмові з журналістом US Weekly сказав, що він перетнеться з Еністон і назвав її хорошим другом.

Читайте также:   ВІТАННЯ! 47-РІЧНА КАМЕРОН ДІАС УПЕРШЕ СТАЛА МАМОЮ

Після розлучення з Анджеліною Джолі журналісти постійно пліткують про возз’єднання Пітта й Еністон. До того ж, Дженніфер теж розлучилася зі своїм чоловіком Джастіном Теру. Але колишні закохані не поспішають підтверджувати ці чутки.

Пітт і Еністон були одружені п’ять років. У 2005 році їх союз розпався, оскільки Бред на зйомках фільму “Містер і місіс Сміт” познайомився з Анджеліною Джолі. Дженніфер перша подала на розлучення і ніколи не коментувала цю ситуацію.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




1 Комментарий

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *