У Nirvana похвалилися мільярдом переглядів легендарного кліпу

Відео з’явилося на хостингу в червні 2009 року

У Facebook Nirvana написали, що кліп групи на трек Smells Like Teen Spirit на YouTube подивилися понад мільярд разів. Після публікації на відеохостингу 16 червня 2009 року він став одним з найпопулярніших кліпів 90-х, а також з найбільшою кількістю переглядів в альбомі Nevermind.

“Teen Spirit тільки що подолав позначку 1 мільярд переглядів на YoutubeMusic”, – заявили в пості 25 грудня.

У коментарях фанати пишуть про любов до легендарного треку: “Я був вражений, коли почув цю пісню, а потім став фанатом Nirvana”. Любителі також публікують диски з альбомом Nevermind і хваляться атрибутикою групи.

Читайте также:   Святкувати по-новому: як Україна відзначала День Незалежності

Відео на найвідомішу пісню Nirvana відзначили двома преміями MTV Video Music Awards. На думку критиків, цей трек допоміг групі прославитись.

Дебютний альбом Nirvana “Nevermind” вийшов в 1991 році. На обкладинці зобразили чотиримісячного хлопчика під водою. Немовля тягнеться до купюри долара. Батькам дитини заплатили 200 доларів за фото, на яке витратили близько п’яти хвилин.

У вересні 2019 року, до 25-річчя альбому, подорослішав герой його обкладинки Спенсер Елден придумав зробити повторне фото. Він хотів оголитися, як і в минулий раз, але фотограф попросив Спенсера надіти плавки. У кадрі на грудях хлопця красується напис “Nevermind”.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *