Танцівник Олександр Прохоров повертається на паркет «Танці з зірками» (ФОТО)

У столиці відбулася вечірка-презентація нового сезону проекту «Танці з зірками» – «Disco у саду», на якій зібралися зірки, журналісти та прихильники легендарного проекту, аби дізнатися найцікавіші моменти, що очікують на глядачів у новому сезоні та щоб першими почути імена танцівників, котрі складуть пару зірковим учасникам проекту!

Звісно, що інтригою та головною подією вечору стало оголошення танцювальних пар нового сезону проекту «Танці з зірками»! Стало відомо, що у новому сезоні на паркеті знову танцюватиме харизматичний Олександр Прохоров — хореограф, призер та лауреат конкурсів спортивно-бального танцю. Він повернеться на головний паркет країни та складе пару з відомою українською гімнасткою та олімпійською призеркою Анною Різатдіновою! Нагадаємо, що Олександр має чималий досвід у танцях, адже раніше він брав участь у 6-му сезоні проекту «Танці з зірками» у парі із зірковим фітнес-тренером Анітою Луценко, а їхню пару журі та глядачі визнали найтехнічнішою! До речі, Аніта Луценко прийшла підтримати свого партнера по танцях та гарного друга Сашу Прохорова на цій вечірці! Артисти із задоволенням позували фотографам разом і говорили про новий сезон танцювального проекту.

Читайте также:   Новому «Гаррі Поттеру» бути: Деніел Редкліфф, Руперт Грінт та Емма Вотсон знімуться у спецепізоді

«Я безумовно радий повернутися на паркет і знову стати частиною цього чудового проекту! Я цілий рік мріяв знову поринути в цю атмосферу великих приготувань та роботи, котрі дарують глядачам свято та безліч позитивних емоцій! Це велика радість і честь — бути у команді нового сезону. Дарувати емоції глядачам, показуючи їх на паркеті, а натомість отримувати глядацьку любов — це те, чим живе артист і я докладу максимум зусиль для того, щоб ми з Анною Різатдіновою сподобалися глядачам! Ми хочемо дарувати яскраві постановки, свято та гарний настрій нашим глядачам кожної неділі, знову і знову змагаючись за першість на паркеті!» – поділився своїми емоціями від повернення у проект «Танці з зірками» хореограф і танцівник Олександр Прохоров.

Читайте также:   У «Еноли Холмс» з'явиться сіквел

Під час презентації ведучий свята Юрій Горбунов звернув увагу, що від пристрасного танго Олександра та Аніти Луценко й досі не проходять мурашки по тілу у тих, хто бачив цей танець. Також Горбунов відмітив, що глядачам варто очікувати вищого пілотажу від Прохорова на паркеті, а також зізнався, що мріє побачити пару Олександра і Анни у фіналі проекту «Танці з зірками»!

Олександр Прохоров та Анна Різатдінова спілкувалися з журналістами та колегами по паркету, фотографувалися з прихильниками. Під час танцювального флеш-мобу від Влада Ями пара «запалювала» разом з глядачами, котрі були не проти спробувати виконати нові па, які так жваво та яскраво у проекті виконують учасники.

Читайте также:   У Болгарії пройшов великий фестиваль «Танцюй Українське» (ФОТО)

А після флеш-мобу, під час виступу Tayanna, Прохоров, разом з іншими танцівниками проекту, на всю танцював та підспівував хітам співачки, зібравши навколо себе великий натовп глядачів. З Олександром Прохоровим танцювали усі: прихильники проекту, журналісти, і навіть оператори залишили камери на кілька хвилин, аби зануритися з головою у веселу атмосферу з танцівником!

«Хочу також відзначити, що у проекті «Танці з зірками» є можливість творити — це те, що відрізняє його від багатьох проектів, які транслюються на нашому телебаченні! Так що, дивіться як ми з олімпійською чемпіонкою Анною Різатдіновою творимо магію все цієї неділі, 25 серпня о 21:00! Дивитися можна де завгодно: в Інтернеті, по телевізору, у прямих ефірах соц. мереж! До зустрічі на паркеті!» – розповів про старт проекту «Танці з зірками» Олександр Прохоров.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *