Шерон Стоун заблокували в додатку для знайомств

Її акаунт порахували фейковим, але виявилося, що він справжній

Голлівудську актрису Шерон Стоун забанили в додатку знайомств Bumble після скарг користувачів. Вони не повірили, що зірка “Основного інстинкту” може користуватися подібними ресурсами та порахували її акаунт фейковим. Про це актриса повідомила в Instagram.

– Я зайшла в дейтинг-додаток Bumble, а вони заблокували мій акаунт. Деякі користувачі повідомили, що це не можу бути я! Гей, Bumble, що такого дивного в тому, що це я? Не скидайте мене з рахунків, – написала Шерон Стоун в соцмережі.

У коментарях до посту шанувальники знаменитості зізналися, що теж не повірили б, якби побачили її акаунт на Bumble. Інші передплатники пожартували, що вони про це ще пошкодують. Знайшлися й ті, хто запропонував актрисі піти на побачення і навіть одружитися з нею.

Читайте также:   Вілл Сміт повертається до кіно вперше після скандалу на «Оскарі»

Представники додатку поки нічого не відповіли на скаргу Стоун. У США ресурси для знайомств, в тому числі Bumble дотримуються політики з видалення фейкових акаунтів. Вони часто з’являються автоматично, тому що додатки змушують користувачів купувати підписку.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *