Роберт Де Ніро отримає престижну нагороду за заслуги в кіно

Гільдія кіноакторів США нагородить актора Роберта Де Ніро премією за видатні досягнення у професійній діяльності

Члени організації вважають, що крім величезного внеску в кіноіндустрію, артист подає приклад “високих ідеалів в акторській професії”. Церемонія вручення нагороди відбудеться 19 січня 2020 року.

– Роберт Де Ніро – актор надзвичайної глибини і здібностей. Створені ним персонажі зачаровують нашу уяву. Від молодого Віто Корлеоне в “Хрещеному батьку 2”, Джейка Ламотта зі “Скаженого бика” до дідуся Бена Уіттекера в “Стажисті” він зачіпає наші серця і робить наш розум відкритим для нового рівня розуміння і емоцій, – цитує слова президента організації Габріель Картеріс відоме видання. – Для мене велика честь оголосити, що премія буде надана одному з найвидатніших талантів нашого покоління Роберту Де Ніро.

Читайте также:   Засновник бренду Kenzo помер від коронавірусу

Це не перша нагорода за заслуги в кіно, яку вручають акторові. У скарбничці у артиста вже є “Золотий лев”, премія Американського інституту кіномистецтв, “Золотий глобус”, “Кришталевий глобус” а також премії московського і берлінського міжнародного кінофестивалю.

Роберту Де Ніро 76 років. За свою 56-річну акторську кар’єру він не раз з’являвся на екрані в самих різних жанрах і співпрацював з видатними режисерами. Найуспішнішими його кінороботами є “Хрещений батько 2” “Таксист”, “Скажений бик”, “Одного разу в Америці”, “Мисливець на оленів”, “Знайомство з батьками”, “Мис страху”, “Мій хлопець – псих” і “Джокер “.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 70

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *