Проект Amaala підписав договір про партнерство з Фондом принца Монако Альберта II у Монако

AMAALA, ультра-розкішний проект, розташований уздовж узбережжя Червоного моря Саудівської Аравії, який зосереджений на інтегрованому оздоровленні та здоровому способі життя, підписав у п’ятницю 27 вересня договір про партнерство з Фондом принца Монако Альберта II, Центром Scientifique de Monaco та Океанографічним інститутом.

VIP церемонія підписання відбулася в Океанографічному інституті в останній вечір яхт-шоу в Монако. У ній взяли участь принц Альберт II Монако, головний виконавчий директор AMAALA Ніколас Нейплз, Консультативна рада AMAALA, партнери бренду та шановані гості. Після підписання відбулася VIP-вечеря, яку підготував шеф-кухар, аозодар 3-х зірок Мішлен Мауро Колагреко.

Це випливає з угоди, підписаної минулого року на Монако яхт-шоу, задля впровадження взаємної співпраці. Разом партнери працюватимуть над дослідженнями та збереженням океанографічного та морського життя, щоб принести користь світовим океанам за чотирма можливостями, визначеними для спільних проектів: управління кораловими рифами, знакова охорона видів, застосування морських заповідних районів та боротьба із забрудненням пластиком.

Читайте также:   Дизайнер Харріс Рід став креативним директором Nina Ricci

Головний виконавчий директор АМАЛАА Ніколас Нейплз розповідає: “Ми дуже раді підписанню угоди з Фондом принца Монако Альберта II. Їх місія з підвищення обізнаності про вплив людської діяльності на природне середовище, заохочення до екологічної поведінки та просування інноваційних рішень робить Фонд ідельним партнером для AMAALA. Ми прагнемо сталого розвитку впродовж етапів проектування, побудови та експлуатації, що включає зведення викидів вуглецю до нуля з початку роботи. Ми плануємо створити прибережний оазис, який не тільки процвітає, але і місце, яке підніме роль відповідального туризму в усьому світі».

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *