Папа Римський Франциск зніметься в документальному серіалі Netflix

Фільм буде складатися з чотирьох серій. Він вийде у 2021-му році

Кінокомпанія Netflix випустить документальний серіал, в якому візьме участь сам Папа Римський Франциск. Фільм буде знятий за книгою понтифіка “Ділячись мудрістю років”, пише Variety з посиланням на падре Антоніо Спадаро, який працював над виданням.

У серіалі будуть розказані історії старих і їх життєвий досвід, розказаний очима молодого покоління. Жінки та чоловіки старше 70 років зі всього світу будуть подорожувати й ділитися своїм різноманітним досвідом з молодими режисерами у віці до 30 років з однієї країни. Автором проєкту є – італійська телепродюсерка і сценарист Симона Ерколані, яка “надихнулася працею понтифіка”, що вийшла у 2018 році в США, а потім в Італії.

Читайте также:   Задумчивые обезьяны принесли победу голландцу на конкурсе Фотограф года в 2018-м

В ході зйомок 84-річний Франциск дасть ексклюзивне інтерв’ю творцям картини – молодим режисерам з різних країн. Понтифік буде у фільмі серед жінок і чоловіків у віці старше 70 років, які діляться своїм життєвим досвідом з молодими людьми.

Автори проєкту обіцяють, що питання режисерів стосуватимуться універсальних для всіх людей тим – любові, боротьби, роботи та мрій. В цілому картина буде складатися з чотирьох серій і повинна вийти на платформі Netflix у 2021 році у всіх країнах.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *