Олександр Прохоров та Анна Різатдінова стали лідерами першого ефіру «Танці з зірками», виконавши палкий пасодобль! (ФОТО)

Стартував новий сезон довгоочікуваного проекту «Танці з зірками». Найвищі бали журі в першому ефірі дісталися парі Олімпійської чемпіонки Анни Різатдінової та хореографа Олександра Прохорова!

Яскраве, технічне і пристрасне виконання Олександр та Анна показали виконавши іспанський танец пасодобль, і перетворивши паркет в палку кориду. Як відзначили глядачі у своїх коментарях в соц. мережах: це був «найпалкіший» та найемоційніший виступ на першому ефірі, під час якого справжній вогонь був не тільки серед декорацій, а й всередині самої пари.

Стильне танцювальне вбрання добре підкреслило підтягнуті та спортивні фігури хореографа та олімпійської чемпіонки. Ніжна сукня злилася з витонченою фігурою Різатдінової, а тату-рукав додав особливої гостроти та  експресії образу. Костюм Прохорова привернув до себе захоплені погляди усієї жіночої аудиторії, а також до його власника. 

Танець, виконаний під пісню української групи The Hardkiss «Коханці» став знаковим для Анни, адже участь у проекті для неї – абсолютно новий етап в житті і можливість показати себе з несподіваного боку. За словами самої Анни, вона прагне довести, що спортсмени теж можуть бути зірками шоу-бізнесу.

У свою чергу, Олександр поділився, що злагодженість і синхронність в танці – це все результат великої праці та багато годинних репетицій!

Навіть в голд-румі, під час перерв на рекламу, пара продовжувала репетицію номеру, відточуючи до досконалості свої рухи.

Глибока, сповнена почуттів постановка нікого не залишила байдужим! Перед майстерністю і складними підтримками, виконаними Анною та Олександром, не встояли навіть члени журі.

Від Франсіско Гомеса пара отримала заповітне для всіх артистів на паркеті: «Love, love, love, love it», що означає, що Гомес залишився в захваті від танцю пари Різатдінова-Прохоров! Не змогла стримати захоплення і найсуворіша суддя проекту – Катерина Кухар, яка зізналася, що давно чекала на такий яскравий виступ на паркеті.

Влад Яма привітав Олександра та Анну з тим, що вони запалили на паркеті танцювально-олімпійський вогонь, а також зазначив, що попри те, що пасодобль – чоловічий танець, Анна – була неймовірна. 

Журі в один голос назвали виступ приголомшливим і таким, що заслуговує справжньої любові публіки та професіоналів.

Від журі «Танці з зірками» Анна і Олександр отримали 29 балів та стали лідерами турнірної таблиці серед усіх учасників!

Справжнє змагання між парами почнеться вже через тиждень, 1 вересня, в ефірі 1+1, коли лінії для голосування відкриють і телеглядачі зможуть голосувати. Тим часом Олександр та Анна вже готують новий номер на другий ефір.

Читайте также:   5 лучших новых фильмов от женщин-режиссеров

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1115

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *