Олександр Прохоров і Анна Різатдінова виконали пристрасну румбу на паркеті «Танці з зірками» (ВІДЕО + ФОТО)

Від ефіру до ефіру на проекті «Танці з зірками» у пари Олександра Прохорова і Анни Різатдінової відбуваються неймовірні перевтілення. Тільки всі захоплювалися ніжним і чуттєвим виконанням парою віденського вальсу, як партнери змогли викликати новий WOW-ефект, показавши на паркеті пристрасну румбу!

За підсумком ефіру, перше місце в турнірній таблиці знову посіла пара Олександра Прохорова і Анни Різатдінової, завоювавши прихильність суддів та глядачів, які активно голосували за пару. Від пари неможливо було відвести погляд!

Варто відзначити костюми пари і декорації. Олександр був одягнений в класичний костюм і під час танцю оголив свій гарний торс, а Анна з’явилася на паркеті в чорному шкіряному плащі, який, ще на початку номера Прохоров зняв зі своєї партнерки, лишивши її в прозорій комбінації, яка підкреслювала фігуру гімнастки. Найскладніші підтримки, шпагати в трюках, технічні та відточені рухи – для пари Прохоров-Різатдінова немає нічого неможливого! Ще одним яскравим моментом постановки став дощ, який «гасив» вогонь пари у фіналі виступу. Ця «мокра» румба підірвала мережу і принесла парі найвищий бал в цьому ефірі.

Читайте также:   Грандіозне відкриття талант-центру "STAR TIME" в Одесі

«Я дуже давно хотів станцювати румбу, але в минулому сезоні проекту у мене не вийшло це зробити. У цьому ефірі я втілив свою мрію в реальність! І постановка вийшла саме такою, якою замислювалася: дуже пристрасною, сексуальною, десь можливо провокаційною. Оцінки суддів і результати глядацького голосування тому доказ! Може, мало хто подумає, що були труднощі в підготовці номера. Були складні репетиції, багато часу ми проводили в залі для того, щоб відпрацювати всі моменти. Але найскладнішою виявилася не технічна складова, а емоційна частина. Складно репетирувати саме такі запальні танці. Все одно було присутнє якесь зніяковіння, цього не уникнути. Потрібно було розслабитися і просто отримувати задоволення від танцю. І це було того варте! Ми отримали море задоволення від відчуття танцю в нас і нас в танці. Дякую глядачам за їх коментарі та підтримку!!! Дякую кожному, хто проголосував за нас! Я абсолютно щасливий і вдячний Ані та всій команді за допомогу в здійсненні однієї з моїх мрій! Їх ще багато, і багато того, що ми хочемо втілити на паркеті, так що стежте за нашою парою і, звичайно, голосуйте за нас!» – поділився своїми враженнями про румбу хореограф і танцюрист Олександр Прохоров.

Читайте также:   Зірка фільму "Сутінки" Роберт Паттінсон заразився коронавірусом: зйомки "Бетмена" припинені

Франсиско Гомес відзначив, що пара дивує його з кожним ефіром все більше й більше! Сувора та справедлива Катерина Кухар втратила дар мови від номера і зазначила, що пара була як шампанське, у якого зірвало корку. Діма Монатік, який на один вечір повернувся в суддівське крісло «Танці з зірками», також визнав, що номер вийшов дуже вогненним, пристрасним, гарячим і головне – дуже професійним.

«Неможливо відірвати погляд – це був гіпноз! Я підкорений і сьогодні вас побачив переможцями. Фантастика! Я б із задоволенням поставив більше 10 балів, але, на жаль, не можу» – додав Monatik.

Судді проекту за виступ пари поставили 40 балів з 40 можливих! Думку суддів підтримали й глядачі, які голосували за пару та ділилися враженнями від виступу в соціальних мережах. Олександр Прохоров і Анна Різатдінова вже готуються дивувати новою постановкою цієї неділі, на каналі 1+1 о 21:00.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *