Одним з найсмачніших супів світу визнаний борщ… з квасом!

Видання CNN включило український борщ до переліку смачних супів світу. Сусідами борщу по публікації стали в’єтнамський фо бо і французький буябес. Крім того, в список потрапили національні супи Португалії, Перу, Іспанії, Західної і Північної Африки, США, Китаю, Грузії, М’янми, Мексики, Бразилії, Індонезії, Таїланду, Японії та Туреччини. Однак список смачних супів не є рейтингом, всі номінанти рівні, незалежно від того, під яким порядковим номером названі.

Кожну страву супроводжує коротка рецензія від укладачів. І прочитавши опис до борщу, багато хто здивується, побачивши там слово «квас». «Борщ – це не просто буряковий суп, – стверджують журналісти CNN (і з цим ми, звичайно ж, згодні). – Особливий смак йому додає буряковий квас». Ось так новина! Думаємо, небагато українців пробували своє національне блюдо в такому варіанті. Хоча автори додали, що добавка є регіональною специфікою, найменування «найсмачніший в світі» заслужив саме такий, не найпопулярніший, різновид борщу. З супів, відомих більшості в Україні, в список CNN потрапив також суп харчо.

Читайте также:   Червоний хідник для глядачів, новий Рекорд України, виступи зірок, 15000 кульок – у Києві відбудеться велике свято для дітей та тінейджерів!

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *