«Нова Пошта» тестує послугу авіадоставки літаком з «Нестримних»

Компанія «Нова Пошта» запустила послугу швидкої доставки відправлень за допомогою авіатранспорту. Спочатку доставка літаком буде здійснюватися між Києвом і Львовом. Пізніше перелік доступних напрямків буде розширено.

«Нам дуже важливо забезпечувати клієнтам швидку і якісну доставку, тому ми шукаємо для цього всі інструменти. Зараз перші рейси роблять по маршруту Київ-Львів-Київ. Для клієнтів, чиї посилки та вантажі взяли участь в тестових польотах, ціна доставки не зміниться», – йдеться в заяві компанії.

Разом з тим, за словами одного із засновників компанії «Нова Пошта» Володимира Поперешнюка, завдяки запуску послуги доставки літаком клієнти зможуть отримувати відправлення в той же день. Надалі до переліку доступних напрямків також планується додати Харків, Дніпро і Одесу. Крім того, в планах компанії – об’єднати міста Західної, Східної та Південної України доставкою на наступний день.

Читайте также:   Где снимали "Игру Престолов" ч.2

У компанії відзначили, що нова послуга орієнтована спеціально на тих клієнтів, яким потрібна терміновість доставки. Вартість послуги авіа доставки буде встановлена пізніше, коли пройде тестовий період і остаточно визначаться напрямки.

Додамо, що для авіаперевезень компанія «Нова Пошта» використовує літак Ан-26 з бортовим номером UR-CSK. Його особливістю є спеціальна ліврея із зображенням щелепи акули в носовій частині і черепа з вороном на хвості. Вона була створена для зйомок повітряного судна у фільмі «Нестримні-3», в якому головні ролі виконали Сільвестер Сталлоне, Джейсон Стейтем та Антоніо Бандерас.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 432

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *