Найкращі образи зірок на церемонії The British Fashion Awards – 2019

Нагороду “Модна ікона” отримала Наомі Кемпбелл

У ніч на третє грудня у лондонському Альберт-холі пройшла найважливіша щорічна подія в британській моді – церемонія нагородження The British Fashion Awards. Червоною доріжкою пройшлися десятки зіркових гостей церемонії з усього світу, серед них: Ірина Шейк, Ріанна, Джулія Робертс, Кейт Бланшетт, Наомі Кемпбелл, Джорджо Армані і багато інших знаменитостей.

Разом з Британською радою моди премія відзначає успіхи брендів і окремих представників світу моди. Серед лауреатів цього року виявилася 31-річна співачка Ріанна, яка за останній рік домоглася справжнього прориву в моді. Організатори премії відзначили зліт її бренду Fenty. Для виходу в світ зірка обрала атласну міні-сукню. Наряд з корсетом доповнювали босоніжки на зав’язках таої самої фактури. Поверх зірка накинула об’ємний шифоновий плащ з такими ж довгими рукавичками.

Читайте также:   Stella Artois зняли рекламу з “Великим Лебовськи”

На British Fashion Awards 2019 звання “Ікона стилю” отримала супермодель Наомі Кемпбелл. Майже прозоре плаття з прозорої тканини було неймовірно спокусливим. Сукня хоч і виглядала відвертою, проте не відкривала нічого зайвого. З аксесуарів у знаменитості сяяв браслет, кільця на руках і великі сережки.

Актриса Джулія Робертс вибрала класичний брючний костюм чорного кольору від Armani Prive. Свій образ вона доповнила яскравими бірюзовими сережками. Однак деяким користувачам мережі здалося, що такий аксесуар виглядав занадто “дешевим” для такого розкішного вбрання. Перед папараці знаменитість позувала разом з дизайнером Джорджо Армані.

Модель Ірина Шейк вибрала досить скромну за мірками вечора сіру сукню Burberry. Однак її образ був досконалим. Волосся Шейк зібрала в пучок і зробила легкий мейк, а на ногах були відкриті сірі туфлі на невисоких підборах.

Глибиною свого декольте вразила співачка Ніколь Шерзінгер, надівши чорну сукню в підлогу з глибоким вирізом і голими плечима. Геометричний орнамент на вбранні надавав загадковості образу, а масивні сережки його відмінно доповнили.

Читайте также:   BBC покаже документальний фільм про Емі Уайнхаус

Переможницею в номінації “Модель року” стала Адут Акетч, вихованка Наомі Кемпбелл. В одному з інтерв’ю супермодель розповідала, що 19-річна дівчина навіть називає її мамою. Наслідуючи свою наставницю, Адут виглядала бездоганно. Сукня зеленого кольору з відкритими плечима прекрасно підкреслювала її фігуру, а човники, прикрашені камінням відразу кидалися в очі.

Лауреати The Fashion Awards – 2019:

“Модель року” – Адут Акеч

“Міський люксовий бренд” – Fenty

“Керівник бізнесу” – Ремо Руффіні (Moncler)

“Бренд року” – Bottega Veneta

“Британська зірка” (чоловічий одяг) – Бетані Вільямс (Bethany Williams)

“Британський дизайнер року” (жіночий одяг) – Деніел Лі (Bottega Veneta)

Читайте также:   Головний колір сезону - cельдерей. Ось як його носити

“Дизайнер року” (аксесуари) – Деніел Лі (Bottega Veneta)

“Модна ікона” – Наомі Кемпбелл

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *