Найкраща сукня на Золотому глобусі 2019 була обрана не просто так

Найкраща сукня на Золотому глобусі 2019 була обрана не просто так

Екстравагантна Леді Гага як завжди знаходиться в епіцентрі подій. Саме вона стала однією з головних зірок червоної доріжки 76-ї церемонії вручення премії “Золотий глобус 2019”. В 2018 році співачка, а тепер і актриса Леді Гага виконала свою першу серйозну роль в музикальній мелодрамі “Зірка народилася”, яка принесла їй номінацію на кращу жіночу роль.

Режисерський дебют актора Бредлі Купера “Зірка народилася” 2018 року – вже четверта голлівудська версія цієї історії. Вперше фільм з таким сюжетом вийшов в 1937 році, а в 1954-му році у фільмі “Зірка народилася” головну роль виконала актриса Джуді Гарленд.

Читайте также:   «Оскар-2019»: став відомий ймовірний представник від України

Леді Гага вирішила зробити оммаж образу Гарленд, тому з’явилася на церемонії в кутюрній сукні Valentino, створеній спеціально для неї, яка як дві каплі схожа на ту, що Джуді носила в фільмі 1954 року. На відміну від своєї попередниці, Гага не стала надягати до сукні рукавички, а завершила образ кольоровими тонуванням волосся.

Наряд Леді Гага справив справжній фурор, але не епатажністю і шаленістю, як раніше, а витонченістю, елегантністю й неймовірною жіночністю образу.

Читайте також: RIHANNA ПЕРЕМОГЛА В НОМІНАЦІЇ «ЗІРКА ЯК МОДЕЛЬ» ЗА ВЕРСІЄЮ САЙТУ MODELS.COM

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *