На стіні одеського інтернату засяяли «Промінчики щастя» (ФОТО)

Вихованці одеського інтернату для дітей зі зниженим слухом No 97 спільно з професійними художниками прикрасили стіни свого навчального закладу.

«Акцію Доброти» організував благодійний фонд «Промінчики Щастя».

«У наш фонд надійшов запит від директора інтернату No 97, про те, що 4 жовтня навчальний заклад відзначатиме своє 70-річчя. Світлана Олександрівна попросила нас допомогти зробити внутрішній двір інтернату яскравіше і веселіше, щоб дітям було приємніше проводити там час. Ми не могли не відгукнутися, і ось весь день, з 11 ранку і до вечора, ми розфарбовували та малювали», – розповіла глава Благодійного фонду Олена Чорна.

Керував процесом одеський стріт-арт художник Олексій Шкурат. Саме він намалював шаблони картинок на стіні, які розфарбовували юні вихованці інтернату. Головними героями гігантської розмальовки на стінах інтернату стали хлопчики і дівчатка, підлітки.

Читайте также:   Неймовірна інтуїція!

«Ви можете побачити на стіні малюнки книг. Таким чином, ми хотіли показати, що знання — це дуже важливо. Присутні й елементи дослідження, наприклад, дівчинка, яка дивиться в бінокль. У загальній картинці малюнка ми хотіли показати, що світ прекрасний і потрібно прагнути максимально його вивчати за допомогою книг, техніки, і будь-якими можливими способам », – розповів Олексій Шкурат.

Всього в заході взяли участь понад 200 осіб, серед яких крім вихованців інтернату і художників, були і прості одесити. Новий арт-об’єкт можна побачити за адресою провулок 411-ої батареї, 2.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *