Меган Маркл і принц Гаррі виграли битву проти папараці в суді

Представники визнали свою провину і готові виплатити грошову компенсацію

Відмовившись від королівських титулів і переїхавши в Санта-Барбару, Меган Маркл і принц Гаррі мріяли жити далеко від публіки і журналістів. Однак їх не готові давати спокій – вже довгий час Меган і Гаррі ведуть війну з недобросовісними папараці, які поширюють особисті знімки, зроблені без їх згоди.

8 жовтня екс-герцогам Сасакським вдалося виграти одну зі справ проти фотоагентства X17. Представники агентства публічно вибачилися перед королівськими особами за зйомку з дрона їх маленького сина Арчі в їх приватній власності в Беверлі-Хіллз, яка сталася в липні. Про це повідомляє Vulture.

“Ми просимо вибачення у герцога і герцогині Сасакських і їх сина за завдані збитки. Ми були неправі, пропонуючи ці фото іншим виданням, і обіцяємо більше не робити цього”, – йдеться в офіційній заяві X17. Повідомляється також, що агентство погодилося передати всі фотографії сім’ї, знищити будь-які копії в своїх архівах або базах даних, оплатити деякі судові витрати пари і ніколи більше не фотографувати сім’ю в приватній власності.

Читайте также:   Стало відомим ім'я головного Холостяка країни: 9-й сезон стартує в березні

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *