Мартін Скорсезе зніматиме фільми й серіали для Apple TV +

Це вже третій серйозний улов Apple за останній тиждень

Стрімінговий сервіс Apple TV + із регулярністю підписує угоди з ключовими голлівудськими діячами. І після Леонардо Ді Капріо і Роберта Дауні-молодшого черга дійшла до Мартіна Скорсезе і його студії Sikelia Productions.

Цікаво, що ще до підписання угоди з Apple Мартін Скорсезе працював над художнім фільмом для сервісу Apple TV +. Йдеться про екранізацію книги Killers of the Flower Moon / «Вбивці квіткового місяця» з Робертом Де Ніро і Леонардо Ді Капріо в головних ролях. Фільм знаходиться на етапі предродакшена, його реліз очікується у 2021 році.

В рамках багаторічної угоди Мартін Скорсезе буде режисерувати й продюсувати ТВ-серіали та фільми, пропонуючи їх сервісу Apple TV + на правах first-look. Після ексклюзивного періоду показу на яблучній стрімінговій платформі творіння Скорсезе зможуть вийти в кінотеатрах і на інших платформах.

Читайте также:   Картину Бенксі за мотивами Моне купили всього за вісім хвилин

Нагадаємо, що торік Мартін Скорсезе зняв успішний кримінальний трилер The Irishman / «Ірландець» спільно з сервісом Netflix.

Мартін Скорсезе є одним з найбільш високооціненних режисерів Голлівуду – на його рахунку такі шедеври, як «Злі вулиці», «Таксист», «Скажений бик», «Остання спокуса Христа», «Славні хлопці», «Мис страху», «Казино», «Банди Нью-Йорка», «Авіатор», «Відступники», «Острів проклятих» і «Вовк з Уолл-стріт». Режисер дев’ять разів номінувався на «Оскар», але отримав його всього один раз за кримінальну драму «Відступники».

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




1 Комментарий

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *