Марина Одольська зняла кліп на пісню “НЕБО” з Віктором Скуратовським (ФОТО + АУДІО)

Балет “Freedom” буде літати у новому кліпі Марини Одольської НЕБО (ФОТО + АУДИО)

Марина Одольська відкриває своїм вірним слухачам і новим фанам небесні простори. Пісня “Небо”, з якою Марина повернулася на українську сцену, за короткий час після прем’єри зайняла лідерські позиції на радіо хвилях та у хіт-парадах. Пісня збирає багато відгуків та репостів у соц.мережах. Разом з Віктором Скуратовським, одним із кращих кліпмейкерів України, команда Одольської зняла кліп на пісню “Небо”, який вже зовсім скоро зможе побачити вся країна.

Кліп знімали цілу добу без перерви на відпочинок, змінюючи різні локації, декорації та костюми. Всі учасники знімального процесу були в захваті від співпраці.

“Я справді відчував Небо. Працювати з гарними виконавцями і професіоналами своєї справи завжди приємно. Час спливав непомітно і втоми не відчувалося зовсім, коли поруч співачка з такою історією, а вигадувати сюжет взагалі не треба було. Почувши пісню “НЕБО”, я одразу побачив картинку. Круто, що до мене звернулися, щоб цю картинку я зміг відтворити” – поділився режисер Віктор Скуратовський.

Читайте также:   «Пункт обігріву» від Lookinich: слухайте нову прем’єру від учасника зіркової сотні проекту «Співають Всі»

До зйомок нового відео залучили відомий танцювальний колектив “Freedom”, для відтворення глибини почуттів у динаміці танцю, про які співає Одольська.

Солісти балету Freedom в прямому сенсі літали у знімальному павільйоні! Скуратовський вирішив, що тільки реальний політ у небесну височінь, захопить глядача. Майже 10 годин знімали складні трюки балету, які літали на спеціальних тросах, відтворюючи почуття закоханної пари, які літають від кохання. Пара Юлія Зима та Павло Бондаренко стрибали з висоти, кружляли в танці прямо у повітрі, піднімались під самий дах павільйону.

“Ми маємо гарний досвід працювати у повітрі. Нас підносили на спеціальних тримачах і конструкціях. Єдиний момент складності, що шкіра досить швидко натиралась від кріплень і ставало складніше виконувати трюки. Аби хтось з танцюристів робив це вперше, то думаємо на 2-3 дублі зйомку завершили б. Це дуже складно. Лише завдяки тривалій підготовці та досвіду ми змогли реалізувати задуми режисера. Звичайно ще отримували натхнення від самої пісні Марини – “Небо”, яка створювала атмосферу та бажання творити на знімальному майданчику.” – поділились емоціями артисти балету Freedom Юлія Зима та Павло Бондаренко.

Читайте также:   Queen: піввіковий ювілей легендарного рок-гурту

 

За час зйомок кліпу Марина Одольська змінила кілька образів, які створювала для неї відома візажист і художник – Марина Борщєвська. У кліпі Одольська змінювала настрої та образи: була і ніжною, і роковою, закоханою…всі ці образи були відтворенні для кліпу стилістом зірок українського шоу бізнесу- Євгеном Кириєнко.

“Зараз у мене дуже цікавий період. Я знову звикаю до сцени і камер. Але з такою командою я не відчувала дискомфорту, або труднощів роботи в кадрі. В моєму кліпі “НЕБО”, нової історії Марини Одольської, багато тепла і весни. Чекаю прем’єри разом із моїми слухачами!” – розказала Марина Одольська.

Прем’єра кліпу запланована найближчим часом, а поки ви можете насолоджуватись піснею “НЕБО” на радіостанція та он-лайн

Читайте также:   Великий транжира Джонни Депп: на что актер умудрился истратить сотни миллионов долларов?

Читайте також: ПРО ЛЮБОВ І ЖИТТЯ ПТАХА ФЕНІКСА — «НЕБО» МАРИНИ ОДОЛЬСЬКОЇ! ПРЕМ’ЄРА! (АУДІО)

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *