Лука Гуаданьїно зніме продовження фільму «Назви мене своїм ім’ям»

Ще минулого року шанувальники фільму «Назви мене своїм ім’ям» чекали і сподівалися, що невдовзі вийде продовження знаменитої дріт підлітка. Але тоді режисер Лука Гуаданьїно заявив, що не планує сіквел картини. «Щиро кажучи, моє серце все ще там, але я зараз працюю над новим фільмом і, сподіваюся, скоро зніматиму картину «Обличчя зі шрамом». Я маю багато проектів, тому я зосереджуся на цьому боці Атлантики». І, здається, він все ж таки готовий приступити до продовження фільму.

Напередодні режисер розповів про це журналістам під час кінофестивалю “Теллурайд”. Він поділився своїм задумом про сіквел «Назви мене своїм ім’ям».

«Це буде більше схоже на хроніку героя Еліо, хроніку того, як хлопчик стає чоловіком. Це саме те, чим хочу зайнятися». – підтвердив Лука Гуаданьїно.

Читайте также:   В Мінінформ показали ролики з гендерної рівності при виборі професії

Поки незрозуміло, чи зніматиметься скандальний Армі Хаммер. Наразі актора було звинувачують у жорстокому поводженні та насильстві щодо його колишньої дівчини Еффі з 2016 по 2020 рік. Вона злила їхнє листування з фантазіями актора і заявила, що він збирався її вбити. Інша колишня зірка, Кортні Вучекович, також стверджувала, що Хаммер був жорстоким із нею. При цьому Армі все заперечував.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 94

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *