Кращі місця для подорожей з дітьми – Альона Спінова

Кращі місця для подорожей з дітьми

Кращі місця для подорожей з дітьми

Альона Спінова – тревел-блогер, щаслива дружина і мама двох чудових дітей: 12-річної Сандри та 6-річного Давида. Незважаючи на свій юний вік, Сандра – професійний візажист з солідним портфоліо, а Давид – починаючий актор. На його рахунку – роль у телесеріалі «Агенти справедливості», а також участь у Миколаївських проектах. Зараз Давид готується до зйомок у фільмі «Черговий лікар».
За словами Альони, подорожі допомагають її дітям розвиватися, сприяють розширенню їх кругозору. Разом дружна сім’я встигла здійснити багато пізнавальних мандрівок. Альона Спінова поділиться улюбленими місцями для сімейного відпочинку з читачами журналу «Деньги плюс».

«Мої діти дуже люблять подорожувати. Разом ми побували в багатьох країнах, але для їх віку найцікавішими виявилися Дубай і Діснейленд в Парижі. На них ми і зупинимося докладніше.

Дитяча країна Кідзанія в Дубаї

KidZania – містечко з дитячим самоврядуванням у великому торгово-розважальному комплексі DubaiMall.
Це величезне дитяче місто-парк з власною інфраструктурою, в якому діти знаходять повну незалежність. Поки дорослі розслабляються в вітальні, діти можуть спробувати себе в одній з 80 дорослих професій.
Спочатку кожна дитина отримує 50 кідзо (так називається місцева валюта) і відправляється на пошуки занять. Місту потрібні лікарі і будівельники, продавці і поліцейські, актори і кухарі, банкіри і перукарі. Щоб виконувати свою роботу якісно, треба багато чого довідатися – в цьому дітям допомагають дорослі-супервізори.
За свою працю діти отримують зарплату, яку можуть витратити в місцевих супермаркетах і на атракціонах, в салонах краси або в цирку. Найбільш ощадливі можуть відкрити рахунок в банку і покласти гроші під відсотки.
Основна ігрова зона розрахована на дітей від 4 років. Але й у найменших гостей «Кідзаніі» є свій затишний куточок з батутами та м’якими іграшками.
Основна мова спілкування в KidZania – англійська. Але не варто відмовлятися від походу сюди, якщо дитина не володіє англійською: діти вміють домовлятися між собою і без знання мови.

Читайте также:   Украинская скрипачка Ассия Ахат готовит премьеру альбома, номинированного на "Грэмми" 8 раз!

 

Парк квітів «DUBAI MIRACLE GARDEN»

 

Квітковий парк – це відмінне місце для відпочинку всією сім’єю. Тут представлено понад 45 мільйонів квітів, що вражають своєю колірною гамою. Більшість рослин були привезені в Об’єднані Арабські Емірати з зарубіжжя. У парку є такі композиції, як піраміда з квітів висотою 10 м, найбільший в світі годинник з квітів, а також квіткова стіна, висотою 3 м і довжиною 800 м, що занесена до Книги рекордів Гіннеса.
Парк знаходиться в районі аль-Барша (AlBarsha). Добиратися сюди найкраще на таксі – від торгово-розважального центру «Mallofthe Emirates» («Моллоф Емірейтс»).

Парк Ferarri World в Абу-Дабі

Парк Ferarri World – головна туристична пам’ятка на Близькому Сході. Дістатися до парку можна з Абу-Дабі, Дубаї і Шарджі на автомобілі або безкоштовному автобусі.
Основним елементом цього дивного місця є скляний тунель гігантських розмірів. Саме в ньому розташовуються всі численні атракціони парку. Тут же знаходяться американські гірки під назвою «Formula Rossa». Вони вважаються найбільш швидкісними гірками в світі, їх максимальна швидкість становить 240 км/год.
Примітно, що про найменшеньких гостей парку також не забули подбати. Для дітей тут встановлені Феррарі-каруселі, а також є безліч різних тематичних іграшок.
Для старших дітей «Світ Феррарі» встановив спеціалізований трек, де інструктор-професіонал розповість дітям про теорію водіння, а також навчить керувати машиною. Тут вони можуть відчути себе справжніми водіями, а також примірити на себе роль мийника автомобіля або конструктора.

Читайте также:   Танцівник Олександр Прохоров повертається на паркет «Танці з зірками» (ФОТО)

Діснейленд у Парижі

Який дорослий не мріє хоч на мить знову стати дитиною і повернутися в безтурботне дитинство? У Діснейленді ви не тільки зможете здійснити цю мрію, але й подаруєте незабутнє свято своїм дітям.
Це неймовірне місце знаходиться за 32 км від Парижу, у передмісті столиці Марн-ля-Вале. Саме тут можна поринути в казковий світ, де на очах оживають улюблені всіма діснеївські персонажі.
усього в Діснейленді п’ять основних тематичних земель, два парки і Студія Уолта Діснея, де ви дізнаєтеся, як створюються знамениті фільми і мультфільми, а також отримаєте насолоду від безлічі найрізноманітніших атракціонів.
При вході в парк ви отримаєте карту кожної території, за ними дуже зручно орієнтуватися. Причому на карті для кожного атракціону вказаний вік і обмеження в зрості, тому, якщо раптом ви або ваша дитина не відповідаєте потрібним «параметрам», прямо на місці можна вибрати щось інше, не витрачаючи свій час.
Якщо ви приїхали на кілька днів у це казкове містечко, можете оселитися в одному з готелів, розташованих прямо на території Діснейленду. Тут знаходяться 8 готелів та 1 ранчо, що являють собою забавні вігвами.

Приємної вам подорожі і яскравих вражень!

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 60

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *