Короткометражний фільм Тейлор Свіфт можуть номінувати на Оскар-2023

 

Тейлор Свіфт, здається, робить великі успіхи у своїй новій справі. Співачка нещодавно всерйоз зайнялася режисурою і її нова короткометражна робота All Too Well вже стала досить популярною і завоювала визнання глядачів. Більше того, як повідомляє The Hollywood Reporter, фільм отримав право на номінацію на премію «Оскар» у 2023 році як «Найкращий короткометражний фільм».

All Too Well був випущений онлайн у листопаді минулого року. Багато хто вважає, що картину не можна номінувати на «Оскар-2023», оскільки дата прем’єри не відповідає правилам премії. Але ЗМІ повідомляють, що зараз Тейлор працює з однією з найкращих кінокомпаній, яка має можливість просунути короткометражну картину Свіфт на номінацію однієї з найкращих кінопремій світу.

Читайте также:   Меган Маркл випустила дитячу книгу

15-хвилинний короткометражний фільм Тейлор Свіфт був натхненний однією з її улюблених композицій All Too Well із перевиданого альбому Red. У головних ролях знялися Сіді Сінк («Дуже дивні справи») і Ділан О’Брайєн («Той, що біжить у лабіринті», «Вовченя»).

Тейлор Свіфт у своїй картині передала почуття від розлучення, яке вона пережила 10 років тому. За ці роки вона стала справжнім кумиром мільйонів слухачів по всій планеті та однієї з найпопулярніших співачок. Кажуть, що вона присвятила історію роману з Джейком Джилленхолом.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 2

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *