Emmy 2019: стали відомі переможці телевізійної премії (відео)

У ніч з 22 по 23 вересня у Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення головної телевізійної премії США Emmy 2019, на якій були відзначені найпопулярніші телевізійні серіали минулого сезону.

Знімальну групу та акторський склад фінального сезону «Гри престолів» аудиторія проводила стоячими оваціями, однак журі виявилося не таким прихильним. Так, «Гра престолів» отримала головну нагороду за найкращий драматичний серіал, а Пітер Дінклейдж — рекордну за рахунком четверту (і другу поспіль) нагороду за роль другого плану, всього ж він номінувався вісім разів за роль Тіріона Ланністера. Однак головна пара серіалу Кіт Герінгтон (Джон Сноу) і Емілія Кларк (Денерис Таргарієн) залишилися без нагород.

Популярний не тільки в Україні серіал «Чорнобиль» від HBO отримав три головні творчі нагороди — за найкращий міні-серіал, найкращий сценарій Крейга Мазіна і найкращу режисуру Йохана Ренка. А ось всі акторські номінації залишилися без нагород – Джаред Гарріс, Стеллан Скарсгард і Емілі Вотсон сподобалися журі менше, ніж сама історія про ліквідацію наслідків аварії на Чорнобильській АЕС у 1986 році.

Читайте также:   ООН проведет “Флешмоб городов” в Украине

У жіночих комедій в поточному році нова королева — якщо минулого разу домінувала «Дивовижна місіс Мейзел» і виконавиця головної ролі Рейчел Броснахен, то тепер фавориткою церемонії стала сценаристка і виконавиця головної ролі в серіалі «Погань» Фібі Уоллер-Брідж. Серіал заснований на моновиставі актриси, у ньому всього два сезони (причому перший вийшов у 2016 році, а другий — у 2019 році) і 12 серій.

Також варто відзначити перемогу експериментального формату в особі інтерактивного фільму «Чорне дзеркало: Брандашмиг» від Netflix.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 432

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *