Ельвіра Гаврилова створила новий благодійний проект — онлайн-аукціон

Поспішаємо повідомити, що наша шеф-редактор Ельвіра Гаврилова створила новий благодійний проект – онлайн-аукціон. Підписуйтесь на сторінку Ельвіри і на сторінку аукціону. Вже зовсім скоро на вас чекає багато цікавого. Ми обіцяємо!

А тепер детальніше:

Ельвіра Гаврилова вже давно розвиває благодійний проект «Допоможи», але завжди мала бажання створити щось більш масштабне для допомоги дітям.

Так з’явився проект #help_by_elviragavrilova . Він присвячений важкохворим діткам, які терміново потребують нашої допомоги.

Ідея проекту: Ельвіра просить своїх друзів (відомих людей, в тому числі українських і зарубіжних зірок) виставити на відкритому благодійному online-аукціоні на сторінці @elviragavrilova_official щось цінне, свій зоряний лот. Усі кошти від продажу лота перераховуються одній конкретній дитині, яку можна врятувати. Врятувавши одного малюка, одразу почнемо допомагати наступному.

Читайте также:   Интернет платформа приобрела старинный замок во Франции

Приєднуйтесь і розкажіть іншим. Підписуйтесь на сторінки @help_by_elviragavrilova та @elviragavrilova_official і слідкуйте за оновленнями. Ласкаво просимо!

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *