Дженніфер Лопес “вийшла заміж” в неперевершеній сукні від Frolov

Американська поп-ікона Дженніфер Лопес нещодавно продемонструвала приголомшливий новий образ у своєму останньому кліпі на пісню “Can’t Get Enough”. Родзинкою її ансамблю стала унікальна, єдина в своєму роді біла корсетна весільна сукня, ретельно розроблена українським модельєром Іваном Фроловим. Фролов, відомий створенням ексклюзивного вбрання для багатьох світових зірок, досягнув особистого успіху в цій колаборації, оскільки давно мріяв продемонструвати свій дизайн Дженніфер Лопес.

Ця вишукана сукня з нової колекції Фролова “Song to Song” дебютувала на Тижні моди в Лондоні у вересні 2023 року. Вона є свідченням майстерності дизайнера, прикрашена двома елегантно вишитими вручну серцями, мерехтливими кристалами та витончено струмливим шлейфом. Сукня, яку стилісти Лопес зарезервували одразу після її появи на подіумі, була спеціально обрана для зйомок кліпу, що знаменує собою важливий момент на перетині музики та моди.

Читайте также:   У Києві пройде головна музична подія року M1 Music Awards (ВІДЕО)

Відео також тонко підкреслює інші впливи української моди. Наприклад, гостя у відео одягає синю сукню, ймовірно, від Надії Дзяк, іншого українського дизайнера. Ця сукня має більш глибокий відтінок, ніж її оригінальна версія в колекції Дзяк, що додає естетиці відео унікальний поворот.

Дизайнери Фролова часто з’являються у зірковій моді, а його творіння носили такі зірки, як Бейонсе, Манескін, Меган Тейлор, Сабріна Карпентер, Тіна Кароль, Джамала та учасники гурту “ТВОРЧІ” протягом останнього року. Кліп на пісню “Can’t Get Enough” не лише демонструє стиль Дженніфер Лопес, що постійно розвивається, але й підкреслює зростаючу роль українських дизайнерів на світовій модній арені.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 18

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *