Джефф Безос пожертвує $10 мільярдів на боротьбу з кліматичною кризою

Про це генеральний директор Amazon повідомив у своєму інстаграмі

Джефф Безос виділить $10 мільярдів на боротьбу зі зміною клімату. Таку заяву генеральний директор Amazon зробив у своєму інстаграмі.

Для цього був організований екологічний фонд Bezos Earth Fund, який буде фінансувати вчених, активістів та неурядові організації, а також підтримувати будь-які інші ініціативи, спрямовані на захист навколишнього середовища. Гранти почнуть видавати вже влітку 2020 року.

“Сьогодні я з радістю хочу представити фонд Bezos Earth Fund. Зміни клімату – це найбільша загроза для нашої планети. Я хочу об’єднати зусилля з іншими, щоб разом застосовувати відомі методи й досліджувати нові способи боротьби з руйнівним впливом зміни клімату на нашу планету. Ця глобальна ініціатива буде фінансувати вчених, активістів, неурядові організації – будь-які зусилля, які хоч якось допоможуть зберегти й захистити світ природи. Ми можемо врятувати Землю. Фонд буде робити колективні дії від імені великих і дрібних компаній, держав, глобальних організацій і приватних осіб. ⁣⁣⁣Для початку я виділив $10 мільярдів і почну видавати гранти цього літа. Земля – це те, що нас усіх об’єднує. Нумо захищати її разом”, – написав підприємець у пості.

Читайте также:   Гривня впала: яким буде курс долара на вихідних

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *