Довгоочікувана прем’єра кліпу Elledgy Love Me Long вже відбулася! (Фото, Відео)

Вчора, 21 січня, відбулася дуже довгоочікувана усіма нами подія. Наша шеф-редактор, продюсер і президент проектів «Гордість та Краса України», дизайнер і популярний інстаграм-блогер Ельвіра Гаврилова презентувала країні й всьому світові свій перший, неймовірно гарячий кліп на вже відомий трек Love Me Long. Тепер Ельвіра виступає під псевдонімом Elledgy, а новий кліп англійською мовою в стилі «європоп» можна подивитися на YouTube-каналі Ельвіри ELVIA GAVRILOVA OFFICIAL.

Не варто й говорити, міжнародну прем’єру кліпу Love Me Long вусі чекали давно, ще з грудня 2019, коли наша Elledgy презентувала однойменний трек, який одразу став вірусним. Пост з піснею в Інстаграм зібрав сотні захоплених коментарів. «Ви красуня, а голос вогонь», «Це буде кліп року», «Elledgy, ти не думала про Євробачення?» – писали й продовжують писати фани.

Читайте также:   Олександр Прохоров та Іраклі Макацарія поборолися за серце Анни Різатдінової, але вона обрала Даніеля Салема! (ФОТО + ВІДЕО)

Звичайно ж, народження нової поп-зірки привернуло увагу українських і закордонних ЗМІ. Так, в одному з недавніх інтерв’ю Ельвірі поставили запитання про те, чи не збирається вона кидати свій успішний бізнес заради музичної кар’єри. На що вона відповіла: «Я з тих керівників і власників бізнесу, яким необхідно знати весь процес зсередини». Ельвіра уточнила, що роль співачки стала «привабливим експірієнсом», але основна мета цього досвіду була – вирости як продюсер.

Ми, як команда Ельвіри Гаврилової, напевно знаємо, що про журнал Financoff і проекти ніхто забувати не збирається. Навпаки, підготовка до грандіозної церемонії «Гордість та Краса України», яка відбудеться 24 квітня в Одеському оперному йде повним ходом. Але, так само ми знаємо й те, що наша улюблена шеф-редактор не збирається зупинятися й у розвитку кар’єри співачки. За першим кліпом, відкриємо вам секрет, дуже скоро вийде відразу другий, такий же крутий і запальний!

Читайте также:   Юна гімнастка представляє Україну на міжнародному цирковому фестивалі

Так що, переходьте на YouTube-канал Ельвіри, дивіться й слухайте Love Me Long в її Інстаграм, ставте лайки, підписуйтесь і додавайте собі в треклисти!

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 682

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *