Добрі справи, золото і діаманти: Іраклі Макацарія презентував свій благодійний фонд і ювелірний бренд

Вчора, 20 листопада, в столиці, Іраклі Макацарія представив одразу два своїх проекти київській зірковій публіці: благодійний фонд Іраклі Макацарія і ювелірний бренд Makatsaria Jewelry.

Іраклі Макацаріяmore

Закрита презентація проходила в столичному ресторані КАМА. Підтримати Іраклі прийшли його друзі і колеги, серед яких було чимало зірок українського шоу-бізнесу та інших успішних і знаменитих особистостей. Серед запрошених гостей була і наша шеф-редактор Ельвіра Гаврилова.

Аніта Луцеанко та Катерина Осадчаmore
Анастасія Кожевніковаmore
Надія Матвєєва з Іракіmore
Іраклі з Анатолієм Анатолічемmore

Елегантні прикраси з колекції Makatsaria Jewelry були представлені публіці вельми оригінальним способом: вироби з білого та жовтого золота з чорними й білими діамантами, застиглі в прозорих брилах льоду, виглядали максимально виграшно і ефектно.

Обидва проекти Іраклі були представлені одного дня не просто так. Ювелірний бренд поклав початок благодійній діяльності фонду Іраклі Макацарія, так як 25 % від продажів виробів Makatsaria Jewelry будуть відправлятися на допомогу передчасно народженим дітям і покупку медичного обладнання.

Катерина Гуменюкmore
Іванна Онуфрійчукmore
Ілона Гвоздьова та Іракліmore
Даніель Салем, Іракліmore
Гіоргі Гілігашвіліmore
Гіоргі Дараквеліздеmore

Крім того, зіркові учасники закритої презентації стали першими, хто зробили свій внесок на поміч дітям, придбавши прикраси з персональним гравіюванням. Теплу атмосферу заходу забезпечили друзі Іраклі, грузинські музиканти Гіоргі Гілігашвілі і Гіоргі Дараквелізде. Ведучою вечора стала Іванна Онуфрійчук.

Фото взяті з сайта orest.com.ua

Fiancoff :