Добрі справи, золото і діаманти: Іраклі Макацарія презентував свій благодійний фонд і ювелірний бренд

Вчора, 20 листопада, в столиці, Іраклі Макацарія представив одразу два своїх проекти київській зірковій публіці: благодійний фонд Іраклі Макацарія і ювелірний бренд Makatsaria Jewelry.

Закрита презентація проходила в столичному ресторані КАМА. Підтримати Іраклі прийшли його друзі і колеги, серед яких було чимало зірок українського шоу-бізнесу та інших успішних і знаменитих особистостей. Серед запрошених гостей була і наша шеф-редактор Ельвіра Гаврилова.

Елегантні прикраси з колекції Makatsaria Jewelry були представлені публіці вельми оригінальним способом: вироби з білого та жовтого золота з чорними й білими діамантами, застиглі в прозорих брилах льоду, виглядали максимально виграшно і ефектно.

Читайте также:   В шведском музее соберут отвратительную еду со всего мира

Обидва проекти Іраклі були представлені одного дня не просто так. Ювелірний бренд поклав початок благодійній діяльності фонду Іраклі Макацарія, так як 25 % від продажів виробів Makatsaria Jewelry будуть відправлятися на допомогу передчасно народженим дітям і покупку медичного обладнання.

Крім того, зіркові учасники закритої презентації стали першими, хто зробили свій внесок на поміч дітям, придбавши прикраси з персональним гравіюванням. Теплу атмосферу заходу забезпечили друзі Іраклі, грузинські музиканти Гіоргі Гілігашвілі і Гіоргі Дараквелізде. Ведучою вечора стала Іванна Онуфрійчук.

Фото взяті з сайта orest.com.ua

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *