Діма Коляденко став ведучим нової програми про шоу-бізнес — «Зіркоманія», на каналі «Україна 24» (ФОТО)

Діма Коляденко розповів про життя з чистого аркуша у своїй новій програмі про шоу-бізнес  «Зіркоманія», на каналі «Україна 24» (ФОТО)

В ефірі телеканалу «Україна 24» стартувала програма, що відкриває таємниці українського та світового шоу-бізнесу з несподіваних сторін — «Зіркоманія». Її ведучим став харизматичний шоумен і співак Діма Коляденко.

Щовихідних Коляденко буде розповідати глядачам культурні та гламурні сенсації з реального й онлайн життя відомих людей. Глядачі «Україна 24» дізнаються першими ексклюзивні новини про зірок з вуст телеведучого.

«Ну як же інформаційний канал може обійтися без зіркових новин? Правильно  ніяк. Тому разом з каналом «Україна 24» ми запустили абсолютно нові, вражаючі новини, про зірок України та світу. Я покажу життя відомих людей з усіх ракурсів, нічого не приховуючи. Гарантую  ніяких секретів, навпаки  більше пристрастей і ексклюзив. Вмикайте щосуботи та неділі  «Зіркоманія» в ефірі!» — поділився ведучий Діма Коляденко.

Як відомо, сам Коляденко товаришує з багатьма артистами та дізнається багато новин першим! Тому програма буде насиченою. Діма розповів в ефірі, що у нього днями вкрали сторінку в Інстаграм. Викуп шахраям артист платити не захотів, і тепер у Коляденко нова сторінка, як назвав її сам шоумен — життя в Інстаграм з чистого аркуша! Підписуйтесь — https://www.instagram.com/kolyadenkodima_official/!

Читайте также:   Артист десятиліття: American Music Awards назвала свого номінанта

Нагадаємо, нещодавно співак презентував одразу дві версії легендарного хіта Ірини Білик «Фарби» — оригінальний кавер і ремікс. Пісня «Фарби» від Діми Коляденко — це нове дихання відомого й улюбленого хіта: сучасне звучання, містичні вібрації. А стильний ремікс, як зізнається шоумен, чудово підходить для танців або занять спортом. Аранжувальником і саундпродюсером треку виступив модний музикант Томаш Лукач — LUKACHSOUND, ремікс створив діджей IPUNKZ.

Слухати «Фарби» від Діми Коляденко 

Слухати «Фарби (IPUNKZ remix)» від Діми Коляденко 

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *