Далай-лама вперше в історії вийшов на зв’язок з українцями: розповів про глобальне потепління і щастя

Питання українців організатори збирали на своєму сайті протягом 10 днів

Духовний лідер послідовників тибетського буддизму Далай-лама у вівторок, 20 жовтня, поспілкувався з українцями в прямому ефірі. Як повідомили на його офіційному сайті, подібне спілкування пройшло вперше в історії.

Трансляція проходила з 6:30 до 7:30 (за київським часом) на сторінці організаторів EdCamp Ukraine в Facebook. Під час розмови Далай-лама підняв такі питання, як недолік води у світі, глобальне потепління, коронавірусна пандемія та інші.

– Сьогодні ви українці – незалежна країна. Для мене велика честь поговорити з українцями. Всі ми однакові. Всі ми хочемо одного – бути щасливими, – зазначив Далай-лама.

Питання українців організатори збирали на своєму сайті протягом 10 днів. З них вибрали найцікавіші й поставили Далай-ламі.

Читайте также:   Олександр Прохоров і Анна Різатдінова влаштували яскравий карнавал у восьмому ефірі «Танці з зірками» (ФОТО + ВІДЕО)

Відео за посиланням:

https://www.facebook.com/watch/live/?v=353304365983445&ref=external

Далай-лама XIV народився в 1935 році, в 1937-му був визнаний реінкарнацією попереднього Далай-лами. Він був зведений на трон в 1940 році в Лхасі, а в кінці 1940-х років у Тибет увійшла китайська армія. У 1959 році Далай-лама залишив Тибет і переправився у вигнання до Індії, де в місті Дхарамсала тепер знаходиться його резиденція.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 516

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *