Цікаві факти про іменинника дня Діму Коляденко (ФОТО)

Вчора свій день народження святкував найепатажніший співак та шоумен нашої країни – Діма Коляденко. І навіть цей День народження він провів на роботі – на знімальному майданчику свого нового кліпу «Тумбала Є».  Діма завжди ділився та продовжує ділитися зі своїми прихильниками та публікою моментами зі свого особистого життя. Чого лише варте його публічне освідчення у коханні та пропозиція вийти за нього заміж Ірині Білик! Та все ж, деякі факти про Діму Кодянко залишаються маловідомими. Спеціально до дня народження артиста ми вирішили зібрати найнеочікуваніші та невідомі широкому загалу факти про Діму Коляденко!

  1. Діма Коляденко, король епатажу … дуже скромний у повсякденному житті! Співак каже, що любить співати, виступати, тішити людей, зніматися в кліпах. А в реальному житті любить проводити час затишно і вдома, без галасливої компанії. У вільний час Дімі подобається переглядати улюблені фільми, слухати музику, читати.
  2. Завдяки своєму неймовірному таланту Діма Коляденко навчався мистецтву танцю в місті Шенон (Франція). Там, Діма, цілих 3 місяці брав уроки у найкращих педагогів Італії, Іспанії, Франції. Діма Коляденко – учень репетитора Моріса Бежара – одного з найвідоміших хореографів XX століття!
  3. Діма Коляденко купує одяг не тільки в дорогих магазинах, як всі думають. Артист вміло міксує свої образи і не соромиться купувати речі в секонд-хенді. Співак каже, що там можна купити дуже цікаві ексклюзивні речі. Хоча він любить і брендові речі!
  1. Вночі шоумен не тусить по вечірках та нічних клубах, а дивиться своє улюблене шоу, іноземні розіграші, цікаві фільми, слухає пісні і спілкується зі своїми друзями, своїм сином, звичайно ж.          
  2. У перелік речей та моментів, які впливають на натхнення Діми Коляденка входять: сонце, пляж, гарний настрій, посмішки глядачів на концертах, щастя сина, коли сита собачка, а ще – Prosecco, і коли Діма може собі щось подарувати/купити. Повне щастя для артиста – коли все рухається у позитивному руслі.
  1. Як сольний співак Діма Коляденко дебютував в програмі «Шанс» – у спецвипуску до 1 квітня. Тоді, за задумом продюсера Ігоря Кондратюка, в шоу змагалися хореографи проекту «Шанс», якими і були Діма Коляденко, а також шоу-балет Quest Pistols. У програмі Діма Коляденко виконав пісню Сосо Павліашвілі «Пой со мной». До цього артист вже співав на великій сцені – в Сумському театрі драми та музичної комедії імені Щепкіна, де співав в оперетах.
  1. Незважаючи на колосальний досвід виступів перед публікою, Діма перед виходом на сцену хвилюється та зізнається, що у справжнього артиста хвилювання залишається все життя. Співак навіть купив собі тонометр і регулярно вимірює тиск.
  2. Діма Коляденко любить Україну. Співак зізнався, що завжди мріяв тут працювати. Він багато гастролював по світу та отримував пропозиції працювати за кордоном, в інших країнах. Але артисту дуже подобається Андріївський узвіз, Михайлівська площа, Золоті Ворота та Хрещатик. Мені дуже подобається Україна, я її обожнюю. Тут можна стати зіркою! Тут народився мій син! Я люблю Україну.– поділився Діма Коляденко.
Читайте также:   Ріанна пожертвувала $2,1 млн на допомогу жертвами насильства в самоізоляції

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 7

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *