Чоловіча битва Прохорова і Остапчука на паркеті «Танці з зірками» (ФОТО + ВІДЕО)

Минулої неділі відбувся вже сьомий за рахунком ефір проекту «Танці з зірками». Ефір був незвичайний тим, що пари обмінялися партнерами.

Вперше в історії проекту «Танці з зірками» на паркет вийшла чоловіча пара – хореограф і танцівник Олександр Прохоров та шоумен Володимир Остапчук! Чоловіки приємно вразили глядачів та суддів своїм пасодоблем.

Справжня епічна битва розгорнулася між Прохоровим і Остапчуком на паркеті за серце та місце поруч з королевою, роль котрої виконала суддя проекту Катерина Кухар. Суміш емоцій азарту та небезпеки, всі рухи, як на гострому лезі – так можно описати цей пасодобль.

Олександр та Володимир боролися в танці: стрибки, підтримки, чіткі мужні рухи – жіноча частина аудиторії була в захваті! Обидва чоловіка продемонстрували гарну фізичну підготовку, у костюмах з оголеним торсом.

Читайте также:   Зоряний Лорд зробив пропозицію доньці Термінатора

«Вже екватор проекту і незвичний, але дуже цікавий ефір – обмін партнерами. Коли я дізнався про те, що буду танцювати з Володимиром Остапчуком, не повірив одразу. Зізнаюся чесно, спочатку був навіть проти. Але, після того як я змирився з цим, подумав, що це буде цікаво. Я ніколи не танцював у парі з чоловіком. Я і припустити не міг, що танцюватиму з Вовою! Але все вийшло дуже цікаво і ми показали яскраву постановку!

Володимир виявився дуже старанним та відповідальним партнером, для мене було важливо та цікаво показати його у зовсім іншому образі, розкрити його мужню сторону характеру та бійцівський дух. Найцікавіше, звісно, лишається за кадром — репетиції. Бачили б ви як горіли його очі, коли у нього виходило зробити ті чи інші рухи або трюки. А сальто, яке він виконав, шокувало його самого! Звісно, наша праця і старання дали такий крутий результат, який ви бачили в ефірі», – поділився танцівник Олександр Прохоров.

Читайте также:   Поліція склала 270 протоколів на людей, які порушили правила карантину

Судді проекту відзначили складність та цікавість номера Олександра Прохорова і Володимира Остапчука й оцінили їхній виступ на 28 балів.

Відзначимо, що цього тижня проект не залишила жодна з пар. А голосування триватиме цілий тиждень та його результати додадуть до результатів наступного недільного ефіру.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 546

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *