Британські, іспанські та голландські королівські сім’ї возз’єдналися для лицарської церемонії у Віндзорському замку

Орден Підв’язки є найстарішим лицарським орденом, датованим 1348 роком. Саме Король Едуард III був натхненний “розповідями про короля Артура і Лицарів Круглого столу”, щоб створити свою власну групу благородних лицарів. Сьогодні орденом керує королева Єлизавета II, хранителька Підв’язки. Усі її діти – Лицарі Підв’язки, і хоча раніше вона призначалася тільки для аристократії, тепер і чоловіки, і жінки з різних верств суспільства відзначаються в знак визнання їх державної служби.

В понеділок, 17 червня новообраним членам ордену вручили церемоніальні пов’язки і зірки. Церемонія відбулася в каплиці Святого Георгія на території Віндзорського замку.

На захід прийшли королева Єлизавета II, Принц Вільям і Кейт Міддлтон, король Іспанії Філіп VI з дружиною, король Нідерландів Віллем-Олександр з дружиною та інші знатні персони. Кейт Міддлтон разом з іншими жінками вітала процесію лицарів стародавнього ордена, серед яких був її чоловік. Принц Вільям став членам ордену в 2008 році.

Читайте также:   14-й сезон Odessa Fashion Week FW 2020-21

Міддлтон відвідує цю церемонію з 2011 року, коли вона стала дружиною герцога Кембріджського. Вона “прогуляла” цей захід тільки в 2015 і 2018 роках через вагітність.

Котедж принца Гаррі і Меган Маркл знаходиться буквально в декількох метрах від каплиці Святого Георгія, проте герцог Сассекський не носить лицарський титул, тому його з дружиною не покликали на свято. Молодим батькам надали можливість поняньчитися з їхнім сином Арчі, якого в липні чекає важлива подія – хрещення.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




1 Комментарий

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *