Бостонський марафон не відбудеться вперше за 124 роки

Проте його можна буде подивитися віртуально

Мер Бостона Мартін Уолш повідомив про скасування щорічного Бостонського марафону через пандемію коронавіруса. Таким чином, він вперше не пройде за 124 роки.

Один з найпопулярніших і трендових марафонів в світі був запланований на 20 квітня, але потім його перенесли на 14 вересня через пандемію коронавіруса. Тепер же він скасований остаточно.

Щоб якось скрасити гіркоту від скасування марафону влада Бостона і організатори марафону вирішили провести його у віртуальному форматі. Учасникам віртуального забігу належить подолати 42,2 кілометра протягом шести годин і надати докази своїх результатів. Дистанцію віртуального марафону можна буде подолати з 7 по 14 вересня. Протягом цього тижня також буде проведено ряд віртуальних заходів.

Читайте также:   Як в 90-ті: Marvel створили ретро-сайт, присвячений фільму «Капітан Марвел»

Всім зареєстрованим учасникам Бостонського марафону витрачені кошти повернуть. Крім того, всі учасники віртуального марафону отримають пам’ятні призи.

Перший раз марафон в Бостоні був проведений в День Патріота у 1897 році. З того часу забіги на 42 км 195 м, які проводяться в третій понеділок квітня, з часом стали одними з найпрестижніших у світі.

В останні десятиліття крім головної дистанції проводяться інші забіги: напівмарафон, забіг на 5 км, дитячий марафон. Кількість учасників в останні десятиліття перевищує 20 000 бігунів. У 1996 році на старт сотого марафону вийшло понад 38 тис. учасників. Кількість глядачів перевищує 500 тис. осіб, що робить Бостонський марафон наймасовішим заходом в Новій Англії.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *