Білл Гейтс обрав Porsche Taycan своїм першим електромобілем

Звичайно ж, це зачепило главу Tesla Ілона Маска

Засновник Microsoft Білл Гейтс – затятий шанувальник зелених технологій. І ось зараз з’ясувалося, що він нарешті зважився пересісти на електромобіль і зупинив свій вибір на… Porsche Taycan Turbo. Про це бізнесмен розповів в інтерв’ю популярному техно-блогеру Маркесу Браунлі.

Один з найуспішніших і найбагатших людей світу прийшов у гості до техно-блогера, щоб поговорити про боротьбу зі зміною клімату шляхом більш широкого використання екологічно безпечних товарів.

У розмові Білл Гейтс визнав величезний внесок Tesla в популяризацію повністю електричних автомобілів. Водночас в результаті він вибрав не Tesla, а Porsche.

«Це мій перший електромобіль, і він мені дуже подобається», – так відгукнувся Гейтс про своє Porsche Taycan Turbo.

Читайте также:   Церемонія запалювання Олімпійського вогню для Токіо-2020 пройшла без глядачів

Незабаром після публікації відео почали активно обговорювати в соцмережах, в тому числі і в Twitter. Само собою, без згадки глави Tesla не обійшлося. Один з користувачів написав досить провокаційний твіт – мовляв, інші можуть прислухатися до думки співзасновника Microsoft, адже він «дуже розумний хлопець». І Маска цей твіт зачепив, у відповідь він заявив, що його досвід спілкування з Біллом Гейтсом не був винятковим.

Взагалі-то така реакція не стала великим сюрпризом, враховуючи, як Ілон Маск «любить» Porsche і особливо Taycan Turbo (після рекорду електромобіля Porsche Taycan на Нюрбургринзі Маск зібрав команду інженерів з Tesla Model S, щоб побити рекорд), та й в цілому дитячість подібного роду «гострих» коментарів у стилі лідера Tesla (раніше він дозволяв собі подібного роду уїдливі висловлювання на адресу Марка Цукерберга і Джеффа Безоса). Але, так чи інакше, вийшло негарно й Ілон Маск в черговий раз показав себе далеко не з кращого боку, хоча до переходу кордонів, як під час рятування підлітків із затопленої печери в Таїланді у 2018 році, на цей раз не дійшло.

Читайте также:   Найдовша подорож електромобілем довжиною в 95 тис. км. нарешті завершена

Буквально вчора стало відомо про таємничий випадок загоряння одного з серійних екземплярів Porsche Taycan Turbo у Флориді, але поки причина інциденту не встановлена.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *