Bentley створили автомобіль спеціально для Санти

Замовник планує подолати на ньому 41 мільйон миль до кінця року

Bentley представили автомобіль для Санта-Клауса на базі моделі Flying Spur V8. Як повідомляє виробник, замовник активно брав участь в створенні ексклюзивного транспортного засобу.

Автомобіль зовні забарвлений у темно-червоний колір Cricket Bauble, створений спеціально для клієнта на основі представленого в розширеній гамі відтінку Cricket Ball. На бортах нових “саней” Санти – 22-дюймові золоті диски і градієнтний геометричний візерунок.

Значки V8, що позначають встановлений чотирилітровий бітурбомотор потужністю 542 кінські сили і, як правило, розташовані з боків, замінили написом Reindeer Eight. Як можна здогадатися, модель назвали на честь колишньої упряжки Санти. А замість талісмана Flying B на капоті встановили золоту тривимірну фігурку оленя Рудольфа. Той, за чутками, навіть подав скаргу на колишнього роботодавця в профспілці Silent Unite, але представники компанії новину ніяк не прокоментували.

Читайте также:   WhatsApp пригрозив судовими позовами користувачам-порушникам правил

Згідно з результатами випробувань, проведених членами команди Bentley, в салоні можуть розміститися 4-5 осіб, навіть після неконтрольованого споживання м’ясного пирога. Сидіння виконані з тривимірної шкіри і прикрашені святковою вишивкою. За даними виробника, щоб виконати вручну 11 100 необхідних для малюнка стібків, ельфам на фабриці в Крю знадобилося 18 годин і 115 метрів спеціальної нитки (що дорівнює висоті Біг-Бена). Приладову панель розписали пейзажами зимової ночі на Північному полюсі, а в навігацію додали список слухняних дітей, а також перелік тих, хто своєю поведінкою не заслужив подарунка в цьому році.

З огляду на нинішню ситуацію з пандемією, перш ніж передати автомобіль клієнтові, його обробили спеціальними засобами від коронавірусу.

Читайте также:   Одеська служба таксі порадувала клієнтів першоквітневою витівкою

“Яке задоволення – кататися на санях потужністю 542 кінські сили. Більш того, ззаду є місце для всіх моїх підлеглих Сант. Я з нетерпінням чекаю можливості наїздити 41 мільйон миль (близько 66 млн кілометрів) до кінця року “, – похвалився обновкою задоволений клієнт.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *